KrásaKrása a móda

Jaké 3 beauty produkty nesmíte v Lidlu minout!

Jaké 3 beauty produkty nesmíte v Lidlu minout!

Lidl nabízí ve svém sortimentu řadu produktů určených pro péči o pokožku i celé tělo. Kromě běžné kosmetiky jsou to masážní a relaxační pomůcky a nejrůznější kosmetické přístroje. Vybrali jsme pro vás tři nejzajímavější beauty produkty s výbornými uživatelskými recenzemi.

Péče o pleť i úleva od rýmy: Obličejová sauna 

Obličejová sauna Silvercrest SGS 100 B1 je určena pro péči o pleť a její ošetření. Přirozeně očistné působení páry otevírá kožní póry, čímž napomáhá k jejich hloubkovému čištění. Má blahodárný vliv pro pleť se sklony k akné a jiným nedokonalostem. Vypíná a omlazuje pokožku, hloubkově čistí, hydratuje a má relaxační účinky. Saunu lze také použít k inhalaci léčiv a bylinek při nachlazení. 

Přístroj disponuje velkým nástavcem pro ošetření celého obličeje a speciálním parním nástavcem na nos, který slouží na inhalování a cílené ošetření nosní partie. Oba nástavce lze použít v kombinaci extra difuzérem pro blahodárné aroma, nebo k použití s bylinkami. Uživatelé si u tohoto produktu cení především skvělého poměru cena/výkon, ale také pozitivního účinku při rýmě a zánětu dutin, které prokrví a vyčistí.

Přístroj stojí 349 Kč.

Pro zdravé a krásné nehty: Nehtové studio 

Díky domácímu nehtovému studiu Silvercrest SNS 45 B4 si zajistíte zdravé a krásně upravené nehty. Studio slouží pro posílení přirozených nehtů, jejich modeláž, ale také vyplnění. Výhodou produktu je jeho rozsáhlé příslušenství, které obsahuje kompletní základní sadu. Mezi 217 dílným příslušenstvím najdete UV lampu, lepidla na nehty, gely a oleje na nehty, pilníky, štětce, nůžky na umělé nehty, umělé nehty v různých velikostech a mnoho dalších potřeb.

Podle hodnocení je nehtové studio ideální pro záčátečnice a na domácí použití. Uživatelky jsou překvapeny jeho funkčností vzhledem k nízké ceně.

V e-shopu Lidlu jej pořídíte za 999 Kč.

Pevnější a hladší kůže: Masážní přístroj proti celulitidě 

Toužíte se zbavit celulitidy jednou provždy? Pak zkuste masážní přístroj Silvercrest SMG 2.4 A1. Při pravidelném používání vyhlazuje pokožku, masíruje svalstvo, zlepšuje prokrvení a podporuje průtok lymfy. 

Je vybavený 6 kolečky pro vertikální i horizontální masáž a 2 nastavitelnými stupni intenzity.Lze je použít na různých částech těla. Jeho uživatelky v recenzích potvrzují pozitivní účinky na vzhled pokožky.

Cena přístroje je 449 Kč.