Móda

Nejlepší outfity pro baculky 2023

Nejlepší outfity pro baculky 2023

V roce 2023 bude trendy všechno z denimu, dále pak průsvitné materiály, bokové kalhoty, cargo kalhoty (kapsáče) i krátké bundičky do půli břicha. Poletí pastelové barvy, pouzdrové sukně i 3D květy na oblečení nebo boty na platformě. Ke slovu se také dostane upcykling. Co z toho si mohou dovolit baculky? Poradíme.

Móda a baculky. Čemu se vyhnout.

Pokud máte pár kilo navíc, vůbec to neznamená, že se nemůžete oblékat podle nejnovějších módních trendů. Jen pro vás patrně nebudou vhodné úplně všechny módní výstřelky. Vyhnout byste se měly například průsvitným halenkám či krátkým bundičkám. Vhodné pro vás nejsou ani bokovky nebo cargo kalhoty. 3D květiny na oblečení by zbytečně poutaly pozornost k problematickým partiím. Pokud ale máte například menší ňadra, můžete na hrudník podobnou ozdobu klidně umístit.

Sukně a kalhoty. Jaké pořídit?

Slušet vám rozhodně budou pouzdrové sukně. Halenku nenoste přes sukni, ale naopak ji zastrčte dovnitř. Pamatujte, že budete-li na sobě mít příliš volného oblečení, zbytečně vám to přidá pár kilo navíc.

Kalhoty vybírejte spíše v tmavších odstínech jako je černá nebo námořnicky modrá. Obléknout si můžete klidně i džíny, ale vybírejte nevyšisované, bez kamínků a ozdob, abyste na své nohy zbytečně nepoutaly příliš mnoho pozornosti. Určitě byste měly nosit džíny s vysokým pasem, které schovají bříško.

Pastelové barvy

Jak již bylo zmíněno, baculky klidně mohou sáhnout po pouzdrové sukni nebo po denimu. Denimovou bundičku doporučujeme přehodit přes letní šaty a zakrýt pomocí ní silnější paže.

Vyhýbat se plnoštíhlé ženy nemusí ani pastelovým barvám. Určitě není třeba nosit jen černou, která opticky zeštíhluje. Pastelové barvy na letních topech a šatech jsou naopak velice vhodné. Pokud máte z takovýchto barev přeci jen obavu, zkuste jimi přinést trochu svěžesti alespoň do svého líčení.