KrásaKrása a móda

Nejlepší kosmetika z Lidlu na podzim 2023: Co uživatelky nejvíc chválí?

Nejlepší kosmetika z Lidlu na podzim 2023: Co uživatelky nejvíc chválí?

Pokud patříte mezi časté návštěvníky obchodního řetězce Lidl, pak zcela jistě víte, že tento supermarket má privátní kosmetickou značku. A tou je značka Cien. Pokud vás zajímá, které skvělé produkty Cien nabízí, pak jste na správném místě. V dnešní článku se s vámi podělíme o top kosmetické přípravky.

Odlakovač na nehty bez acetonu

Snad žádná žena se neobejde bez odlakovače na nehty. Odlakovač značky Cien je bez acetonu, tudíž nezapáchá jako klasické odlakovače. Velkým plusem tohoto odlakovače je jeho pumpička, takže je manipulace velice snadná a nemusíte se bát, že byste si na čistící tamponek nanesli nepřiměřené množství. A navíc krásně odlakuje vaše nehty.

Krém na ruce levandule

Krém na ruce je přípravek, bez kterého si většina z nás nedovede svůj život představit. A o to více tento fakt platí na podzim a v zimě. Cien nabízí levandulový krém na ruce, který nejen krásně voní, ale také skvěle hydratuje. Co se týká konzistence samotné, krém se sice pomaleji vstřebává, ale nelepí jako jiné krémy na ruce. Třešničkou na dortu je krásné balení a velikost, takže jej můžete vozit i na cesty, protože se tento krém snadno vejde i do kabelky.

Lip Balm Cream

Stejně jako bez krému na ruce, v chladných měsících se neobejdeme ani bez balzámu na rty. A Lip Balm Cream od Cienu je tu správnou volbou. Na rtech je příjemný, nelepí, nemá žádnou výraznou chuť ani vůni a nenechává na rtech bílý povlak. Navíc se nemusíte obávat žádné alergické reakce. Tento balzám navíc není příliš hutný, takže není nutné ho na rty nanášet příliš.

Micelární voda Fresh    

Micelární voda Fresh vaši pleť odlíčí bez problémů. Obrovským plusem této vody je to, že neštípe v očích, takže se nemusíte bát při odličování v této oblasti a po aplikaci nesvědí obličej, což je velkým problémem u řady micelárních vod. Krom toho, že si tento produkt poradí s řasenkou, zvládne bez problému odlíčit i neslíbatelnou rtěnku.

Jemné čisticí mléko

Pokud se zajímáte o kosmetiku či na kosmetiku chodíte, pak určitě víte, že se neobejdete bez čisticího mléka. Jemné čisticí mléko Cien nejen dokonale odlíčí váš make-up, ale jeho šetrné složení nedráždí pokožku a zanechává ji příjemně vláčnou a provoněnou. Praktické balení s pumpičkou navíc usnadňuje dávkování!