Další

TV program na tento týden 2.10 – 8.10. 2023: Co zajímavého dávají?

TV program na tento týden 2.10 – 8.10. 2023: Co zajímavého dávají?

Milé dámy, tak po aktivním dni si rády odpočinete u televizního přijímače. Některé z vás mají čas dopoledne, jiné odpoledne a asi většina večer. Pojďte si tedy prohlédnout televizní program. Sestavíme přehled zajímavých filmů či seriálů z různých žánrů.

Pondělí 2. října

NOVA CINEMA „Což takhle dát si špenát“ v 14:30 – Máte rády špenát? Některé ho máte rády s vepřovými výpečky a bramborami či s knedlíkem. Jestli se chcete dozvědět či připomenout, co udělá konzumace špenátu s postavami, pak zvolte českou komedii „Což takhle dát si špenát.“ (1977)

Art „Místo u moře“ v 21:45 – Večer se můžete ponořit do dramatu. Postavy se musí vyrovnávat s ranami osudu. Hlavní hrdina je nucen vrátit se do rodného města kvůli opatrovnictví svého synovce. Rodné město mu však připomíná smutnou minulost, od které by se hlavní hrdina nejraději odstřihl. Film natočil Kenneth Lonergan (2016)

Úterý 3.října

ČT 1 – „Sama doma“ v 12:30 – Jste-li sama doma, můžete zhlédnout „Sama doma.“ Sama doma je pořad, ve kterém se otvírají a probírají různorodá témata. Každý týden je zaměřen na specifické lékařské téma. Do pořadu jsou zvány zajímavé osobnosti z různých oborů. Nechybí téma módy, dekorace ani společenská témata. Úterky jsou zaměřené na děti. Moderátorky jsou milé a kultivované.

ČT 2 – „Kronika starověkého Egypta“ v 14:00 – Milujete historii a fascinuje vás starověký Egypt proslulý svými pyramidami. Bohové i králové V Egyptě tvoří významnou složku egyptské kultury.

Středa 4.října

Čt 1 – Hercule Poirot X v 14:00 – Je vaším oblíbeným žánrem detektivka? Pak můžete odhalovat tajemství zločinu a zločince s typickou postavou „Hercula Poirota“, který přichází na kloub detektivním zápletkám od Agáty Christie. Tentokrát jde o „Karty na stole“.

ČT 2 – Manu a Matěj na horách v 21:00 – Pokud patří mezi vaše hobby vaření i cestování po Itálii, pak vás Manu a Matěj po horách provedou.

Čtvrtek 5. října

NOVA „Na lovu“ v 17:30 – Jste chytré, bystré a rychlé? Pak si zasoutěžte s moderátorem Ondřejem Sokolem a zkuste porazit lovce.

ČT 2 „České počasí“ – Tlak v 21:00 – Zajímáte se o počasí? Také když máte bolesti hlavy, říkáte si – to je ale nějaký divný tlak. Jak to je vám představí odborníci.

Pátek 6.října

Prima Max „Přes prsty“ v 20:00 – Pátek je ideální pro komedie. Pokud je vám blízký sport, konkrétně beach volejbal, pak komedie „Přes prsty“ je skvělou volbou. „Člověk míní, život mění“.

Sobota 7. října

 ČT 1 „Zázraky přírody“ v 20:10 – Příroda je vaší součástí a vy jste její. Zábavná show „Zázraky přírody“ je to pravé. Maroš Kramár a Vladimír Kořen společně se soutěžícími budou přírodu obdivovat.

Neděle 8. října

ČT 1 „Dostihy: 133. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou“ v 14:05 – V neděli se vezměte na hlavu slušivý klobouk a zhlédněte fascinující unikátní dostih „Velká pardubická“. Koně jsou elegantní, nádherná a inteligentní zvířata. Který kůň závod vyhraje?

Přeji vám příjemně strávený čas u televizní obrazovky.