KrásaKrása a móda

Podzimní paleta: jaké barvy očních stínů zvolit v září

Podzimní paleta: jaké barvy očních stínů zvolit v září

Září jakožto přechod mezi létem a podzimem vyžaduje velké změny. Mění se nejen sezónní trendy v oblékání, ale také styly líčení a barvy očních stínů. Které oční stíny jsou v září nejmódnější?

Zářijová volba

Podzim vždy inklinuje k odstínům inspirovaným současnou přírodou – barevné listí, zoraná pole a podzimní obloha. Mezi barevnými trendy pro podzim 2023 proto nalezneme klasiku v podobě zemitých odstínů, tmavých tónů, ale také mnohem výraznějších a zářivějších barev. Které jsou v září nejpopulárnější?

Kávové stíny

Jedním z nejžhavějších trendů v oblasti líčení je latté makeup. Styl, který je vrcholu už pár týdnů, je ideální volbou pro plynulý přechod mezi nespoutaným létem a náladovým podzimem. Oční stíny volte v hnědých tónech, které můžete podpořit kouřovým líčením. Oční líčení slaďte s make-upem a rtěnkou v monochromatickém vzhledu. Trochu tepla do tváře vám dodá červená tvářenka.

Tmavé kouřové líčení 

Dalším podzimním kosmetickým hitem je trochu výstřední grunchy glam styl, který spojuje drsnou rokerku s elegantní křehkou krásou. V souladu se stylem volte tmavé kouřové oční stíny s jemným rozmazáním, které doplníte černými očními linkami, objemovou řasenkou a matnou rtěnku. Vybírejte kvalitní tmavé stíny (černé, tmavě hnědé, tmavě zelené nebo temně modré) s bohatě pigmentovaným složením. Jen tak si zajistíte, že vám tento odvážný a intenzivní pohled vydrží až do večera.

Veselé a výrazné barvy

S nástupem podzimu se rozhodně nemusíte vzdát jasných a výrazných barev. Letní Barbie šílenství totiž pokračuje i nadále. Vsaďte proto na optimistickou sytě růžovou. Pokud nejste příznivkyní Barbie stylu, vyzkoušejte jiné odvážné a živé barvy – limetkově zelenou, neonově žlutou nebo tmavě modrou. Nebojte se být v září kreativní a experimentovat s odvážnými odstíny.

Třpytivé stíny

Září vnese do vašeho pohledu doslova jiskry. Osvěžte své barevné oční stíny smyslnými  třpytkami. Výsledkem bude dokonale oslnivý pohled. Naneste na oční víčka podkladovou bázi pod oční stíny, kterou přetřete několika vrstvami jasných třpytivých stínů.