Další

Nejčastější ženské lži: O čem mužům nejvíce lžeme?

Nejčastější ženské lži: O čem mužům nejvíce lžeme?

Lži by ve vztahu rozhodně neměly být na denním pořádku, protože každý vztah by měl být založen zejména na důvěře. Známe to ale každá a moc dobře víme, že ne vždy říkáme svému protějšku stoprocentní pravdu. Obvykle jde však o drobnou lež, která nám vztah nijak nepošramotí. Které lži tedy používáme nejčastěji? Věříme, že se v nich najdete.

Legendární věta ,,Nic mi není“

Každá z nás ji pronesla několikrát, ale proč? Jsme nafučené, ale když se nás partner zeptá, co nám je, děláme trošku dramata a řekneme, že nic. Možná je občas příčinou, že nechceme danou věc řešit, protože nám nepřijde příliš důležitá. Někdy vyžadujeme, aby se muž sám dopátral příčiny našeho ,,nic“. Co je však jisté je fakt, že mnoho partnerů začne po čase naše NIC nudit. Snažte se tedy problémy, byť jen malicherné sdílet a svěřit se, co vás trápí či štve.

Drobné lži ohledně ceny našich nákupů

Občas si obhajujeme kabelky či šaty tím, že byly ve slevě, ačkoli to vůbec není pravda. Přemýšlely jste však někdy nad tím, proč to děláme a zda je to opravdu nutné? Pokud chodíme do práce, můžeme si přeci se svými financemi nakládat, jak uznáme za vhodné. Nesnažíme se touto lží spíš oklamat samy sebe? Nehledě na to, že partnery často ani cena nezajímá, avšak tím že upozorníme na to, že bylo oblečení ve slevě, se stáváme více podezřelými.

Nové? Ne, pouze dlouho zahrabané ve skříni

Sáhněte si do svědomí, kolikrát jste svému partnerovi tvrdila, že ty zářivě rudé šaty, které máte na sobě, nejsou nové, ale že jste je pouze objevila zapomenuté hluboko v útrobách své skříně. S touto nepravdou buďte opatrné. Párkrát vám možná projde, ale pokud muži opravdu něco nesnáší, tak to když z nich druzí dělají hlupáky. Pokud budete neustále tvrdit, že oblečení nemáte nové, mohl by vás prokouknout.

Tvé věci bych přeci nevyhodila

Jen se přiznejte, kolikrát jste vyhodily svému muži to šílené ošoupané tričko nebo děravé tepláky, které sice nosí pouze na zahradu, ale vás tak děsně vytáčí. Moc dobře víte, že skončilo v koši, ale necháte partnera, aby převrátil celou skříň a věci hledal. Nebudeme si nalhávat, že pokud by šlo o vaše věci, rozhodně by se vám celá situace nelíbila.