Další

Zamilovaná do egypťana: 3 důvody proč s ním (ne)začínat vážný vztah

Zamilovaná do egypťana: 3 důvody proč s ním (ne)začínat vážný vztah

S letní dovolenou většina lidí vypne mozky a užívá si vůně dálek společně se zaslouženým odpočinkem. Možná jste však letos zahodily své starosti za hlavu natolik, že jste se zamilovaly na dovolené v Egyptě do muže tamní národnosti. Má takový vztah smysl nebo by bylo lepší hledat z něj cestu ven? A proč se na dovolené tak často zamilováváme právě do cizinců?

Oáza klidu a otevřené srdce

Možná si právě říkáte, proč jste se zamilovala do egypťana. Odpověď je jednoduchá!

Dovolená je pro vás speciální čas, na který se vždy nejvíce těšíte a také si ho patřičně užíváte. Relaxujete na pláži s drinkem v ruce a obklopená pozitivní energií ho spatříte. Opálený a vysoký egypťan s okouzlujícím úsměvem ihned zahrnující vás lichotkami. Není těžké podlehnout jeho kouzlu, protože jste možná právě zažila bolestivý rozchod/rozvod a chcete se schoulit v náručí pohledného a okouzlujícího muže…

Čech? Nechci, děkuji

Není neobvyklé, že české ženy po vztahu s cizincem a především mužem egyptské národnosti už netouží po českých mužích. Proč?

Nejčastěji můžete slyšet argument, že Češi nejsou tak pozorní a nezahrnují ženy sladkými slovy nebo v sobě nemají tu správnou vášeň a sex s nimi není tak spalující jako s muži z Egypta. Vztah s cizincem má však také své stinné stránky. Jaké to jsou?

Jiný kraj, jiný mrav

Tou nejdůležitější je právě to, že je to muž egyptské národnosti a to s sebou nese určitá specifika, na které byste měla brát ohled v tom případě, že z vašeho letního románku plánujete udělat něco víc.

Chudá země

Egypt je chudá země a pokud se chcete za svým milencem přestěhovat, počítejte s tím. Od nekvalitní lékařské péče po nepořádek mimo hotelové komplexy.

Islám na prvním místě

Pro muslima bude vždy na prvním místě jeho náboženství, ať už vám říká cokoliv. Počítejte s tím, že časem by chtěl, abyste konvertovala k islámu nebo by to dokonce vyžadoval.

Situace se však mění, pokud si svůj dovolenkový románek převezete do Česka. Zde jste svým pánem vy sama a ze zkušeností z okolí se muž egyptské národnosti přizpůsobuje našim zvyklostem a pravidlům.