KrásaKrása a móda

Nejlepší kosmetika z Lidlu: Co si uživatelky nejvíc chválí?

Nejlepší kosmetika z Lidlu: Co si uživatelky nejvíc chválí?

Ať už v kamenných obchodech nebo eshopech, kosmetiku kupujeme dnes na denní bázi. Nejde jen o dekorativní, rtěnky a make-up, ale i tu pro běžnou hygienu. Roste obliba produktů, na jejichž obalech najdeme méně umělých látek. Žádné silikony, parfemace, zbytečná chemie. Ale samozřejmě každý pes, jiná ves – nedáme dopustit na své oblíbené značky ve změti firem na trhu. Rozšířit si obzory nicméně neuškodí – slyšeli jste o kosmetice Cien z řetězce Lidl?

Zázrak za přijatelnou cenu? Denní krém za pár korun

V testech pleťových krémů se na vyšších příčkách umisťoval i Cien Day Cream Q10. Denní krém proti vráskám porazil v dTestu i mnohem „lepší“ značky jako je Nivea či Lancome. Ano, slyšíte dobře. Ideální je pro ženy okolo 40 a 50 let, kdy se začínají tvořit první vrásky. Skvěle se roztírá a nebudete mít pocit mastného obličeje. Samozřejmě nezakryje větší obličejové rýhy, ale jako poctivá hydratace bohatě stačí. Pomůže s redukcí vrásek, které by se také měly tvořit méně a zároveň má pozitivní vliv na jejich hloubku. Seženete ho i v noční verzi obohacený o kyselinu hyaluronovou. Jak se říká, za málo peněz hodně muziky, což tady určitě platí. 

Tělová másla. Je libo kokosové či mangové?

Pro vydatnou hydrataci celého těla dobře poslouží tělová másla. Známé je kokosové, ale Cien nabízí i čokoládové a mangové. Hloubkově vyživuje kůži a pyšní se sympatickým složením. Textura je sice trochu hustší, nanášení trvá déle a i si chvíli počkáte, než se máslo vstřebá, za hladkou pokožku ale určitě stojí. A částka za sklenici o objemu 400 gramů je opět přijatelná, aniž byste musela dělat kompromisy v kvalitě. 

Opalovací krémy pro děti i dospělé

Jako vždy záleží na SPF faktoru, nicméně i krémy na sluníčko z Lidlu poskytují dostatečnou ochranu. Na výběr jsou i pro citlivou kůži a speciální určené malým dětem. Nezapomínejte na pravidelné natírání v dostatečném množství a hurá ven.

Sáhnete při příštím nákupu v Lidlu i po jejich kosmetice? Za vyzkoušení určitě stojí.