KrásaMóda

Jaké plavky nosit v 50? Poradíme dle trendů

Jaké plavky nosit v 50? Poradíme dle trendů

Teplé počasí je pomalu ale jistě tady! A pokud se těšíte na koupání a další zábavné letní aktivity spojené s vodou, budete potřebovat plavky. Pokud jste starší, možná máte pocit, že nákup plavek je náročný úkol. A právě proto jsme tu. V tomto článku vám totiž poradíme, které plavky budou ty pravé.

Barevné šortkové plavky

Kdo říká, že barvy jsou jen pro mladší ročníky? Šortkové kalhotky v kombinaci s volánkovým topem jsou totiž ty nejpohodlnější dvoudílné plavky, jaké jste kdy měli na sobě! Volný střih navíc umožňuje proudění vzduchu. Pokud toužíte po plavkách, které budou lichotivé a ne příliš vyzývavé, a které zároveň nebudou vypadat babičkovsky, pak jsou tyto plavky právě pro vás.

Plavky s vysokým pasem

Kdo říká, že nemůžete zazářit v bikinách v každém věku? Dvoudílné plavky s vysokým pasem a dlouhým splývavým horním dílem jsou ideální pro ženy, které mají rádi bikiny, ale chtějí být více zahalené. Navíc je ocení ženy, které se potýkají s problematickými partiemi, a přesto touží v létě vyrazit k vodě.

Sportovní plavky

Pokud vaše představa o dni stráveném na pláži zahrnuje hraní volejbalu a hledáte řešení plavek, které bude odrážet váš sportovní životní styl, pak bude sportovní souprava ideální volbou. Plně podšitý top má nastavitelná ramínka a odnímatelné měkké košíčky pro podporu a elastické šortky v pase končí v horní části stehen, takže nabízejí větší krytí než průměrné bikiny.

Boho plavky na jedno rameno

Pokud hledáte plavky, které na vašem lehátku udělají dojem, pak jsou boho plavky na jedno rameno právě pro vás. A můžete si pořídit takové plavky, jejichž asymetrický styl má na ramenou a přes celou přední část nařasený volán. Je to dokonalý designový prvek zvláště v případě, pokud chcete zdůraznit malé poprsí a vyvážit hruškovitou postavu. Navíc tyto plavky mají tu výhodu, že k nim můžete přidat šortky, sandály, rty přetřít růžovou rtěnkou a voilá – jste připraveny na koktejlovou party při západu slunce.

Jednodílné černé plavky

Pochopitelně nesmíme zapomínat ani na minimalistky, jejichž styl často sestává z jednoduchých a jednobarevných kousků. Proto jistě oceníte i kouzlo jednodílných černých plavek, které jsou vhodné pro ženy každého věku. A vybírat navíc můžete z několika různých typů plavek. Můžete si pořídit plavky s jednoduchými volány nebo zeštíhlující plavky, které vám pomohou zamaskovat vaše problematické partie.