Další

5 českých výrobků, které předčí zahraniční konkurenci: znáte je?

5 českých výrobků, které předčí zahraniční konkurenci: znáte je?

Možná si myslíte, že Česká republika není ničím zajímavá a vše co potřebujete najdete v zahraničí. Nebo dokonce si můžete myslet, že v zahraničí mají mnohem více kvalitnější výrobky. Opak je pravdou. Samozřejmě, že v zahraničí najdete mnoho lepších produktů, ale my jsme si pro vás připravili pět top výrobků, které jsou lepší v ČR.

Hyaluronové sérum od Renovality

Na celém světě existuje mnoho krému nebo sér na pleť, ale my se můžeme pyšnit výrobkem, který je zcela přírodní a opravdu funguje. Bavíme se o Hyaluronovém séru, které je lehké, gelové konzistence s obsahem nízkomolekulární kyseliny hyaluronové. Svými účinky pomáhá pleť hydratovat, zanechává ji jemnou, vypnutou, zjemňuje vrásky.

Zlaté české pivo

Není žádným tajemstvím, že české pivo je klenot našeho národa. České pivo vyniká sytější barvou, plnou chutí, výrazným chmelovým aroma a samozřejmě také intenzivní hořkostí. Silnější intenzita hořkosti přitom podporuje proces trávení a je zdrojem podnětů k dalšímu napití. Není nad to si sednout v létě na zahrádku a dát si krásně chlazené pivko. Co se týče zahraničních piv, tak jsou rozdílné ať už v aromatu nebo celkově v chuti.

Výrobky od Manufaktury

Kosmetika inspirovaná českou tradicí a přírodou a plná ruční práce a příběhů. Značka symbolizuje skutečnou poctivost, originalitu, srdeční vztah a radost z práce. Tvoří velkou pomyslnou dílnu, kde v mimořádně přátelské atmosféře vznikají jedinečné produkty, jejichž cestu mají v rukou od počátku až do konce.

Softshell kabát Sephie od Husky

Jedná se o univerzální dámský kabát s kapucí bez výplně. Chrání vás před nepříznivým počasím, před vlhkostí a zároveň odvádí pot. Firma husky má za cíl vyrábět campingové vybavení, turistické batohy a sportovní oblečení.

Rohlíky a ostatní pečivo

Žádné pečivo se nevyrovná nově upečenému rohlíku. České pekařství je známé pro své lahodné pečivo, zejména různé druhy rohlíků a chleba. Místní pekařství často používá tradiční receptury a kvalitní suroviny, což dělá české pečivo oblíbeným nejen mezi Čechy.