KrásaMóda

Jak se připravit na módu jarní sezóny

Jak se připravit na módu jarní sezóny

Jaro je tady a s ním i nová móda. Jak se tedy připravit na módu jarní sezóny? Co bude hitem letošního jara?

Oblečení

Prim budou hrát modely odvážné, průsvitné. Pro jejich výrobu se využije šifón. Na výsluní se dostanou i modely pletené nebo háčkované. V šatníku by vám neměly chybět pletené šaty, topy nebo sukně, které mají vzhled pavučiny. Některé modely vznikají z větších, jiné z menších ok. Pletenina může být klidně výraznějšího designu.

Na své si přijdou i milovnice romantických kousků, které si ničím nezadají s oblečky pro panenky. Svoje místo si nacházejí motivy se srdíčky, která budou hitem. Mezi důležité prvky, které budou tvořit součást oblečení, patří i volánky, sukně s řasením, balonkové rukávky a své místo naleznou i šaty stylu vintage. Prim hrají i mašle a zdobené límce. Módním hitem bude třpyt, který obstarají flitry nebo lesklé látky metalického charakteru. Co se vzorů týká, vracejí se 3D motivy květů.

Také denim hraje důležitou úlohu. Džínovina se objeví na bundách, kalhotách i sukních. Můžete si pořídit i džínový top.

Jarní barvy

Jarní móda je v barevné stylu. Do popředí vstupuje růžová barva cukrové vaty, která se hodí právě k panenkovskému stylu a dokonale doladí romantický outfit. Chybu neuděláte ani s kobaltově modrou, limetkovou nebo červenou v barvě šafránu. Na své si přijdou i vyznavačky černé barvy. Nepatříte mezi milovnice sytých barevných tónů, ale to vůbec nevadí. Oblékněte se do mátové, pastelově modré nebo světle šedé barvy. Zvolit můžete také oblečení v provedení ombré v barvách zapadajícího slunce. Energii dodá Viva Magenta, která si bere inspiraci z přírodní karmínové.

Obuv

Na výsluní se stále hřejí baleríny. I když byly populární spíše v minulosti, jejich obliba stále roste. Nohám propůjčují eleganci a půvab. Do svého botníku si rozhodně pořiďte alespoň jedny saténové. Dokonale padnou k hravému dívčímu stylu.

Doplňky

Módní doplňky rozhodně chybět nesmějí. Vašemu outfitu dodají dokonalý look. Do popředí se dostávají kabelky velkých rozměrů. Uložíte si do nich všechno potřebné. Zapomínat nesmíte ani na šperky. Nosit se budou kousky ze stříbrného kovu a čím budou větší, tím lepší. Jsou dostupné a vybrat si můžete ze široké nabídky. Pořiďte si třeba dlouhé náušnice ve tvaru kapky, které vám budou sahat až k ramenům. Efektní modely představují také náušnice s perlou.