Recenze

Nejhorší mýdla z Lidlu: existují vůbec v roce 2024?

Nejhorší mýdla z Lidlu: existují vůbec v roce 2024?

Mýdla v Lidlu pořídíte standardně od značky Cien. Cien je privátní značka obchodního řetězce Lidl, která nabízí kvalitní ale cenově dostupnou kosmetiku. Klade důraz na výběr surovin a funkční recepturu. Snaží se pokožce poskytovat tu nejlepší péči. Přinejmenším to tvrdí sama značka. Podle zákazníků přinejmenším poskytuje dobrý poměr mezi cenou a kvalitou, což na ní oceňují.

Jak si značka CIen vede u zákazníků?

Zákazníci produkty značky Cien kupují často a rádi. Baví je, že za pár korun získají poměrně hodně muziky. Navíc v sortimentu najdou prakticky všechno, co potřebují. Od sprchových gelů a tuhých mýdel, přes krémy, deodoranty, dekorativní kosmetiku, odlakovače a vlasové přípravky až po opalovací krémy a přípravky na holení. Některé z těchto přípravků jsou dokonce tak skvělé, že v objektivních testováních poráží i mnohonásobně dražší značky.

Jaká mýdla v Lidlu seženete?

V Lidlu najdete jak produkty privátní značky Cien, tak i jiné. Cien bývá zpravidla dostupný ve stálé nabídce, zatímco produkty jiných výrobců se objevují jen v rámci časově omezených akcí. Vybrat si proto můžete neustále mezi tekutými mýdly, náhradními náplněmi a tuhými mýdly od značky Cien. Čas od času zde ovšem také objevíte značky jako je Dove, Sanitol, Soté Mink nebo Bareus. Ve francouzském týdnu si také můžete koupit voňavé toaletní mýdlo z Provence a v dětské sekci najdete mýdlo určené těm nejmenším od značky Lupilu.

Ta nejlepší i nejhorší mýdla z Lidlu

Vybrat, které mýdlo z Lidlu je to NEJ není vůbec snadné. Jednak zákazníci Lidlu nemají možnost produkty ohodnotit, jednak nejsou dostupné žádné objektivní testy a srovnání. Je zřejmé, že klasická tekutá mýdla i jejich náhradní náplně vyjdou v porovnání s konkurencí velmi levně. Za velké náhradní balení nezaplatíte ani padesát korun. Vydrží vám dlouho a myje velmi uspokojivě. Na druhou stranu jsou tato mýdla také silně parfemovaná, což může některým citlivějším jedincům vadit.

Tuhýá mýdla značky Cien jsou velmi podobný příklad. Cenově naprosto válcují konkurenci, protože jeden kus vyjde jen na pár korun. Žádné extra zázraky od nich za tu cenu ovšem nečekejte. Některé druhy obsahují olivový olej, jiné ne. Citlivější pokožku tak mohou vysušovat. Jaká jsou tedy ta nejhorší mýdla z Lidlu? Podle názorů většiny zákazníků žádná. Mýdla z Lidlu zkrátka svou úlohu plní a nejsou mezi nimi žádné velké rozdíly. Nesmíte mít však přehnaná očekávání.