Další

Nejlepší podprsenky proti povisnutí: 3 tipy které vybrat

Nejlepší podprsenky proti povisnutí: 3 tipy které vybrat

Krásně tvarované poprsí přitahuje nejenom mužskou pozornost. I když je ženské tělo dokonalé ve všech nedokonalostech, po pevném poprsí touží snad každá žena. Ať chceme sebevíc, s věkem začíná prsní svalstvo pomalu ochabovat. Správným výběrem kvalitní podprsenky ovšem můžeme postup stárnutí v oblasti dekoltu výrazně omezit. Pojďme se společně podívat na tři druhy podprsenek, které si zamilujete vy i vaše ňadra.

Sportovní podprsenka

Dobře padnoucí sportovní podprsenka je svatý grál mezi podprsenkami, a to nejenom co se týče sportu. Vynosíte jí zkrátka všude a na trhu už dnes můžete najít nespočet druhů, barev i střihů. Jejich nespornou výhodou je hlavně pohodlí a opora, kterou prsům poskytují. Pod oblečením nejsou téměř vidět a jsou ideální variantou třeba na nošení doma nebo na spaní, kdy řada žen touží po co možná největším pohodlí.

Plunge podrpsenka

Podprsenka, která vám zajistí hezký a hluboký dekolt a zároveň poskytne dokonalou oporu vašemu poprsí. Měla by mít nižší střed, ale zároveň poskytnout dostatečnou oporu, která k sobě tlačí mírně prsa ze strany směrem k sobě. Tento druh podprsenky by měl mít vždy kostice. Hodí se na každodenní nošení, ale největší parádu s ní uděláte v šatech nebo topu s hlubším výstřihem. Dá skvěle vyniknout vašim prsům, zajistí jim maximální oporu, a navíc je vytvaruje, nadzvedne a opticky zvětší.

Podprsenka se širšími ramínky

Obecně největší tendenci k povisnutí mají větší prsa, jejichž majitelky by si měly dát záležet na co možná jejich nejlepší opoře. Proto je dobré poohlédnout se po podprsenkách, které mají širší ramínka, případně jsou přímo se zmenšujícím efektem. Aby vše sedělo přesně tak jak má, rozhodně se v tomto případě nemusí vyplatit riskovat a vyrazit v podprsence bez ramínek. Na trhu je už dnes možné narazit na zajímavé kousky pro větší prsa, které mají například zajímavé a rafinované zdobení, případně jsou pro rafinovanější vzhled ozdobeny krajkou.