Krása a módaVlasy

Nejlepší fény na vlasy 2023: 3 Skvělé tipy na dárek

Nejlepší fény na vlasy 2023: 3 Skvělé tipy na dárek

Přemýšlíte nad tím, jaký dárek nadělíte svým blízkým? A co třeba nejlepší fén na vlasy? Přinášíme vám tipy na některé zajímavé modely. Třeba vás budou inspirovat k jejich nákupu.

Remington D5219

Remington D5219 vám umožní vytvořit si různé druhy účesů. Pokud si jej pořídíte, získáte vysoce výkonný vysoušeč vlasů jehož součástí jsou různé vyměnitelné nástavce:

  • Koncentrátor – umožňuje přesný styling.
  • Difuzér – snadno a rychle vytvoří efektní kudrlinky.
  • Speciální nástavec Root Boost – zvýrazní objem už od kořínků.

Dají se dokoupit ještě další dva doplňkové nástavce. To vše vám usnadní finální přípravu vašeho účesu.

Jaké další výhody tento model nabízí? V průběhu vysoušení dodá vlasům nádherný lesk, vlasy nejsou krepaté a nepřesušují se. To vše zajistí zabudovaný generátor iontů. Používat můžete také tři teplotní úrovně, dva rychlostní stupně a výhodou je i nízká hlučnost nebo praktická odnímatelná mřížka, která tak usnadní jeho čištění.

Philips BHD514/00

Toužíte po rychlém vysoušení vlasů bez jejich poškození teplem? Pak si pořiďte fén Philips BHD514/00 opatřený technologií ThermoShield. Co tato technologie poskytuje? Především je to dokonalá ochrana proti poškození vlivem tepla. To umožňuje aktivní regulace teploty vzduchu ve vysoušeči, Tu nastavíte na optimální úroveň.

Další výhody technologie ThermoShield:

  • Senzor ve fénu zabudovaný pomáhá optimalizovat a regulovat teplotu vzduchu a tím chrání vlasy proti poškození, které by mohla způsobit nadměrná teplota.
  • Poskytne vlasům 4x větší ionizační péči. Ionizační sytém vytváří při používání obrovské množství iontů. Vlasy jsou pak daleko lesklejší a nezacuchávají se.
  • Můžete si vybrat jednu z šesti možností teploty takovou, která bude vyhovovat vašim vlasům. Různé možnosti nastavení teploty navíc umožňují přesné ovládání a snadno tak vytvoříte požadovaný účes.
  • Pro dokončení a zafixování účesu je k dispozici funkce tlačítka Cool Shot. To poskytuje intenzivní proud chladného vzduchu.

Účes doladíte pomocí zúžené hubice, která přesně soustředí vzduch na potřebné místo.

Niceboy ION AirSonic Pro

Vysoušeč vlasů Niceboy ION AirSonic Pro představuje kombinaci ionizační technologie a funkce suchého i mokrého foukání. Své majitelce poskytuje rychlou a dokonalou péči o vlasy. Balení obsahuje také koncentrátor a difuzér, díky nimž si vyberete, jakým způsobem budete svoje vlasy vysoušet a stylizovat. Ionizační funkce vysoušeče dodá vlasům lesk a hladký vzhled bez roztřepených konečků.