Recenze

Kosmetika z Albertu: vyplatí se nakupovat v roce 2024 vše na jednom místě?

Kosmetika z Albertu: vyplatí se nakupovat v roce 2024 vše na jednom místě?

Řetězec supermarketů Albert pochází z Nizozemí a v České republice má přes tři stovky prodejen. Po Lidlu a Kauflandu zaznamenává nejvyšší tržby, a je tedy třetím největším obchodníkem u nás. Proto není s podivem, že v jeho regálech najdete všechno. Od ovoce a zeleniny, masa, mléčných výrobků, pečiva a sladkostí přes krmení pro domácí mazlíčky, hračky nebo dekorace až po přípravky na praní a kosmetiku. Jaká je ovšem kosmetika z Albertu?

Privátní značka kosmetiky?

Privátní značky zabírají v regálech Albertu nezanedbatelný prostor. Patří mezi ně například Nature´s Promise, Albert Excellent, Sommelier Collection, Perla nebo Albert Fresh Bistro. Soukromou značku kosmetiky byste mezi nimi ale hledali marně. Všechny privátní značky Albertu se totiž zaměřují specificky výhradně na jídlo. To však neznamená, že kosmetiku v Albertu nepořídíte vůbec.

Pro nutný základ jinam nemusíte

Kosmetika z Albertu uspokojí každého, kdo hledá zlatou střední cestu. Najdete zde značky jako Nivea, L´Oréal Paris, Fa, Old Spice nebo Dermacol. Můžete si domů odnést šampon na vlasy, zubní pastu, sprchový gel, krém na ruce, žiletky, kapesníčky, deodorant a další. Zkrátka všechno, co lidé ke každodenní péči o své tělo potřebují.

Kosmetické značky dostupné v prodejnách Albert
NiveaDoveOld SpiceBarnangen
PalmoliveFaDermacolPalette
L´Oréal ParisSTR8SyossSchwarzkopf

Specialitky v Albertu nehledejte

Nabídka kosmetiky v Albertu je sice poměrně slušná, stále se ale jedná o běžné a dobře dostupné produkty za průměrnou cenu. Nečekejte tedy žádnou extra úsporu ani dechberoucí výběr. Pro dražší značky musíte tak jako tak zajít do parfumerie. I nabídka dekorativní kosmetiky bývá poněkud omezená. Zkrátka v prodejnách Albert najdete běžnou kosmetiku za přiměřené ceny, náročnější zákazníci si však na své nepřijdou.