Další

Co o Vás říká váš den narození? 3 věci, které byste neřekli

Co o Vás říká váš den narození? 3 věci, které byste neřekli

Již staří Římané věřili, že ke každému dni v týdnu náleží jedna z planet, která je viditelná pouhým okem. Každá z těchto planet má jiný význam, a tak naši povahu neovlivňuje pouze datum narození jako takové, ale i samotný den v týdnu. Co je typické pro osoby, narozené začátkem týdne a co pro ty, které se narodily v neděli?

Rodinný typ

Ve společnosti jsou dvě různé povahy, a to buď lidé, kteří vyloženě touží od útlého mládí po založení rodiny, která se bude rozrůstat, a pak jsou ti druzí, kterým cizí ratolesti příliš neříkají a dost možná je představa vlastního dítěte děsí. Tušili jste, že i tuto skutečnost může ovlivnit právě den vašeho narození? Touha po rodině je typická pro osoby, které se narodily v pondělí. Pondělkům vládne Měsíc, který těmto lidem dává velké emocionální zaměření a laskavost. Právě oni tráví většinu svého času nejraději doma, kde mají své útočiště a cítí se tu bezpečně. Zároveň je baví, tento domov opečovávat a neustále jej zútulňovat.

Problémy se vztahy

Lidem narozeným ve středu vládne planeta Merkur, který je planetou intelektu a komunikace. Tito lidé tak velmi často pracují v obchodní sféře, nebo se rozhodnout, stát se podnikateli. Mívají však ale poměrně velké problémy ve vztazích. Tyto osoby totiž neustále hodnotí či analyzují, což samozřejmě praktikují i na svého partnera. Nešetří ani kritikou a na svou polovičku mají velmi vysoké nároky. Je pro ně tedy těžké, najít si vhodného partnera a udržet si ho. Jejich náročné požadavky totiž není snadné, dlouhodobě plnit.

Sebevědomí a bojovnost

Máte přirozené sebevědomí a dostatečně ostré lokty? Pravděpodobně jste se narodili v neděli. V tento den vládne Slunce, které těmto v neděli zrozeným dodává nejen radost do života, ale právě také pořádnou dávku sebevědomí. Nedělní jedinci jsou tak obvykle více slyšet, za své názory dokážou bojovat a bývají rozenými vůdci. Tito lidé mají ale zároveň sklony k povýšenosti a egoismu. Dost často také nedokážou zvolnit a pracují do úplného vyčerpání.