Další

Co se mužům líbí na ženách: 5 věcí, kterým nedokážou odolat

Co se mužům líbí na ženách: 5 věcí, kterým nedokážou odolat

Každá žena má své osobní kouzlo, každá žena je něčím přitažlivá. Co mají muži na ženách rádi, co je k nim přitahuje, čemu nedokážou odolat? Může to být jedna z těchto pěti věcí.

1. Oči nebo pohled

Muži mají na ženách rádi oči. Přitahují je provokativní pohledy. Neodolají ženám, které mají velké oči kulatého tvaru. Barvu muži neupřednostňují, ale mají rádi ženy, které mají v oku jiskru, u kterých se v oku zrcadlí jejich život. Vždyť ne nadarmo se říká, že oči jsou zrcadlem duše. Oči mnohé prozradí, dokonce dříve, než jsou vyřčená slova. Ženy umí, díky očím, vykouzlit nádherný obličej. Tím okouzlí každého muže. Bravurně ovládají oční komunikaci, nepotřebují žádná slova. Postačí pohled, gesto, mimika.

2. Úsměv

Muži milují ženy s úsměvem na tváři. Pokud je úsměv přirozený, vyzařuje chuť do života, pozitivní energii. To mají muži rádi. Vzhledem k tomu, že se muži rádi baví, usměvavá žena jim imponuje. Každá žena dostala do vínku několik různých úsměvů. Těmi dokonale hovoří.

S krásným úsměvem souvisí také rty a zuby. Muže přitahují rty přirozené, bez estetických úprav. Dráždí je jemné kousání do rtu.

3. Postava

Nejen oči a rty, ale celkový vzhled hraje pro muže důležitou roli. Postava pomáhá navozovat první dojem a to hned v několika málo vteřinách. Muži hledají ženy s dokonalými křivkami. Žena by měla být sebevědomá a k tomu jí dopomáhá dobrá postava, ani příliš hubená, ani příliš baculatá. Muži hledají ženy s úzkým pasem a širšími boky.

4. Emocionální ladění

Muži milují ženy s pozitivním pohledem na život. Nemají rádi negativismus. Hledají ženy, které si umějí užívat života plnými doušky. Takové, které září na první pohled.

5.Sebevědomí

Muži touží po ženách, které jsou si vědomé jak své duševní, tak i fyzické krásy. Nemají rádi takové ženy, které potřebují neustále ubezpečovat o svých kvalitách, o své kráse. Sebedůvěrou může žena kompenzovat i menší vady na kráse. Může se nad ně povznést. Po takové ženě muži touží.