Další

Romantické podzimní rande: Jak naplánovat perfektní zářijový večer

Romantické podzimní rande: Jak naplánovat perfektní zářijový večer

Letní pařáky jsou už konečně pryč. A stejně tak nekonečné procházky ještě v pozdních hodinách. Je tu konečně čas na smršť dýňových pamlsků a především podzimního rande!

Vydejte se na procházku

Listí se začíná pomalu zbarvovat a není nad to udělat si procházku podzimní krajinou. Můžete si udělat výlet do hor nebo se jen vydat do místního parku. A pokud chcete být opravdu romantičtí, můžete si připomenout pouštění draka nebo sebrat podzimní list, vylisovat ho a zarámovat. A voilá: máte krásnou vzpomínky na jeden krásný podvečer.

Vyřezávejte dýně

Soutěživost je hnacím motorem všech nejlepších rande, že? Uspořádejte soutěž ve vyřezávání dýní a zjistěte, kdo dokáže vyrobit tu lepší dýni. A nebo se do činnosti můžete pustit společně. A zatímco váš partner se zhostí vyřezávání, vy můžete dýni vydlabávat. Pokud nevíte, jak na vyřezávání, na internetu najdete spoustu návodů a šablon, díky kterým vaše dýně bude vypadat buď strašidelně nebo naopak opravdu roztomile.

Upečte koláč

Už dávno neplatí, že za plotnou by měla stát jen žena. Pamatujete na vydlabávání dýně? Teď je na čase jí zužitkovat a to například formou koláče. A pokud ani jeden z vás nevyniká v pečení, nevadí. O to větší zábavu to bude. Jestli ale nejste milovníci dýňové příchutě, použít můžete i jablka a zasypat je skořicí. Fantazii se meze nekladou.

Ochutnávka cideru, piva nebo vína

I když se svým partnerem nemáte tolik společného, je pravděpodobné, že oba máte rádi cider, pivo nebo víno. Ochutnávku si můžete udělat doma sami ve dvou nebo se vydat do vinotéky či pivovaru a dozvědět se i něco nového. A kdo ví, třeba objevíte víno nebo cider, který bude chutnat vám oběma. Navíc není možné, abyste se na tomto pohodovém, jedinečném a sezónně dokonalém rande nebavili.

Filmový maraton

Jak jinak podzimní rande zakončit než filmem. Postavte si pevnost z polštářů a dek. Objednejte si oblíbené jídlo nebo se chopte nezdravého jídla ve stylu brambůrek či koláče, který jste si s partnerem společně upekli! Skvělými filmy na podzimní večer mohou být třeba Harry Potter nebo komiksové filmy od Marvelu. Můžete se také podívat na svůj aktuální oblíbený film na Netflixu. Pokud chcete spíše něco ve stylu fantasy, pak jsou snímky jako Halloweentown, Hocus Pocus, E.T., Clue, Krotitelé duchů nebo Ospalá díra rozhodně těmi pravými. A nebo vsaďte na romantiku ve stylu Když Harry potkal Sally, Na nože, Úsměv Mony Lisy, The Goonies, Matilda nebo Malé ženy.