Další

Jak si nenechat brát energii: Chraňte sami sebe v 5 krocích

Jak si nenechat brát energii: Chraňte sami sebe v 5 krocích

Říká se, že s energií bychom neměli příliš plýtvat pro ostatní lidi, protože se může brzy stát, že ji budeme potřebovat pro sebe. Někteří jedinci ve vašem okolí dokonce mohou být také tzv. energetičtí upíři a sát vaši energii bez zeptání. Jak si ji tedy nenechat nadále brát?

Bublina kolem vás

Představte si kolem sebe bublinu, která může být tenká nebo také pěkně nepropustná, avšak je pouze na vás, jaká bude a zda bude pro ostatní okolo vás snadno dosažitelná. Aby vaše energetická bublina byla co nejstabilnější a nejsilnější, je potřeba ji trénovat.

Poznejte energetického upíra

Zároveň také vždy důvěřujte své intuici a pokud se v blízkosti nějaké osoby necítíte komfortně, nevídejte se s ním ani nesbližujte zejména tehdy, pokud se po jeho odchodu cítíte naprosto bez energie a tzv. vyšťavení.

Jestliže je tato osoba váš kolega v práci, usilujte o přeřazení co nejdále od něj, protože časem byste se v práci cítili spíše jako jeho energetický otrok.

Pravidelně meditujte

Jedním ze způsobů, jak posilovat svou ochrannou bublinu, je pravidelná meditace, díky které se stanete silnějšími jedinci a budete také chráněni proti energetickým upírům, kteří by rádi vysáli všechnu vaši energii.

Meditace uvolňuje tělo i ducha a postupem času si všimnete toho, že z vás dělá lepšího člověka psychicky i fyzicky.

Jóga je vhodná pro muže i ženy

Najděte si své energetické místo

Existuje ve vašem světě místo, které vám doslova nabíjí vaše baterie v těle? V tom případě se o něj s nikým nedělte a využívejte ho na maximum. Nemáte své energetické místo a chtěli byste takové mít?

Může to být vaše ložnice, postel nebo třeba ta osamělá lavička v parku po cestě z práce domů…

Noste u sebe ochranný amulet

Najděte si svůj ochranný amulet. Zatímco talisman přináší štěstí do vašeho života, amulet vás chrání nejen před vykrádači vaší energie.

Můžete najít svůj amulet podle vašeho znamení a noste jej u sebe nepřetržitě.