KrásaKrása a móda

Parfémy celebrit pro léto 2023: Čím se voní?

Parfémy celebrit pro léto 2023: Čím se voní?

Určitě jste již někdy přemýšleli nad tím, jakou vůni nosí slavné osobnosti. Zda používají drahé luxusní parfémy, nebo spíše dávají přednost ověřené klasice.

Abychom vás zasvětili do arzenálu vůní celebrit, od letních květin po svůdné elegantní vůně, sepsali jsme pro vás seznam vůní, kterými se v létě voní světoznámé celebrity.

Jaké vůně používají celebrity v létě 2023?

Kate Middleton: Illuminium White Gardenia Petals

Kate Middleton, vévodkyně z Cambridge, nedá dopustit na vůni Illuminium White Gardenia Petals. S tímto parfémem zazářila Kate i na vlastní svatbě, není tedy divu, že má pro něj tak trochu slabost.

S touto vůní vstoupíte do rozkvetlé zahrady plné lilií, bílé gardénie a jasmínu. Základní tóny tvoří orientální ambrové dřevo.

Hailey Bieber: Ex Nihilo Fleur Narcotique

Modelka a zakladatelka značky péče o pleť Rhode, Hailey Bieber, je velkou fanynkou elegantní vůně jasmínu a pivoněk v Ex Nihilo Fleur Narcotique.

Je to vůně, kterou nosí již několik let a ke které se vždy ráda vrací.

Adele: Dior Hypnotic Poison

Asi neexistuje nikdo, kdo by neznal Adele, oblíbenou britskou zpěvačku a skladatelku.

Jednou z věcí, díky kterým je Adele tak zbožňována, je její autenticita. Zpěvačka zůstala věrná svému oblíbenému parfému Hypnotic Poison od Diora už od útlého mládí. Zanechává za sebou neodolatelně jemnou jantarově-vanilkovou vůni.

Jennifer Anniston: Cacharel Anais Anais

Hvězda seriálu Přátelé si zamilovala okouzlující květinovou vůni Cacharel Anais Anais.

Jedná se o sladkou a zároveň květinovou vůni s tóny jasmínu, lilie a jantaru, kterou si bezpochyby zamilujete i vy!

Harry Styles: Tom Ford Tobacco Vanille

Oblíbená vůně britského zpěváka Harryho Stylese, Tom Ford Tobacco Vanille, je velmi sexy, jantarově kořeněná vůně s tóny tabákových listů, vanilky, sušeného ovoce a dřeva.

Angelina Jolie: Histoires De Parfums 1969

Histoires De Parfums 1969 je oblíbenou vůní oscarové herečky Angeliny Jolie.

Jedná se o unisex vůni s úvodními tóny broskve, které ustupují kardamomu, hřebíčku a zanechávají dlouhotrvající gurmánskou stopu hořké čokolády a kávy.

Meghan Markle: Oribe Cote d’Azur

Meghan Markle, manželka britského prince Harryho, která se v poslední době stala předmětem zájmu médií, nejraději nosí vůni Oribe Cote d’Azur.

S tóny sicilského pomeranče, černého proudu a citronu je to jednoduše dokonalá prázdninová vůně.