KrásaKrása a móda

Nejlepší letní tetování: Co letí v roce 2023?

Nejlepší letní tetování: Co letí v roce 2023?

V roce 2023 udávají trendy tetování ve stylu v jednoduchosti je krása, jinak tomu nebude ani v létě. Tetování by hlavně mělo být v souladu s vámi a vaší osobností, zkrátka s vámi musí rezonovat. Inspirovat se můžete 6 našimi tipy na tetování, které letos letí. 

1. Minimalistické tetování

Letos letí minimalismus, a to nejen v tetování. Minimalistické tetování si lze představit různě. Buď se jedná o malé minimalistické tetování, které se tetuje třeba na prsty, na krk nebo jiné menší místo. Minimalismus také může být v jednoduchém stylu kresby, kde budou jemné a jednoduché linie. Tetování také může obsahovat minimalistické prvky – menší vzory a geometrické tvary. 

2. Přírodní prvky stále letí

Rozhodně nesáhnete vedle, pokud zvolíte přírodní motiv. Velmi oblíbené jsou květinové motivy – pampeliška, sedmikráska, růže, sukulenty a další. Ze zvířat doslova letí motýli a různí ptáčci. Vytetovat si také můžete dát přírodní motivy třeba s vodním prvkem, jako je oceán nebo vlnka. Oblibě se také těší vzory krajinek, hor, hvězd a oblohy. 

3. Geometrické tvary

Geometrii jste možná ve škole rádi neměli, ale vytetované geometrické prvky by se vám líbit mohly. Oblíbené jsou všechny možné tvary – trojúhelníky, čtverce, kosočtverce i různé mnohoúhelníky. Tetovací studia vytváří tetování tak, že promyslí uspořádání standardních geometrických jevů, které poté mohou kombinovat s prvky abstrakce. 

4. Tetování do ztracena

U tohoto efektu nejde o to, co si necháte vytetovat, ale jaké bude provedení tetování. Tetování do ztracena vytváří dojem, že se obrázek rozplyne nebo rozpouští ve vodě. Hodí se použít především o motivů zvířat a přírody celkově. 

5. Nebojte se barev

Tetovací technologie i styly se stále vyvíjejí a posouvají dál. Celosvětově se začíná těšit větší oblibě barevné tetování. Tatéři mají celou řadu barev, a pokud najdete zkušeného tatéra, který umí pracovat s jejich prolínáním, bude výsledné tetování vypadat spíše jako umělecké dílo. 

6. Klasikou zůstává typografie

Tetování textu je oblíbené už mnoho let. Lidé si rádi nechají tetovat jména, data, citáty nebo slova, která pro ně mají osobní výraz. U tohoto tetování máte na výběr z mnoha fontů písma i uměleckých provedení, čímž také docílíte jedinečnosti vašeho tetování.