HoroskopyKrásaPleť

Horoskop a make-up: Jakou kosmetiku volit podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Horoskop a make-up: Jakou kosmetiku volit podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Pro spoustu žen je make-up důležitou součástí každodenního života. Je to způsob, jak mohou vyjádřit svou kreativitu a zdůraznit svou krásu. Ale co když vám řekneme, že výběr správné kosmetiky může být závislý na vašem znamení zvěrokruhu? Každé znamení má totiž svůj unikátní charakter a osobnost, jež mohou být reflektovány v tom, jaký typ make-upu by měl být jím používán. 

Rak

Raci jsou velmi citlivé a romantické osoby. Proto by měli volit kosmetiku, která podtrhuje jejich přirozenou krásu a dodává jim potřebné sebevědomí. Pro raky jsou tedy ideální jemné odstíny rtěnek, jako jsou například růžová nebo broskvová. Oči by pak měly být zdůrazněny lehkou linkou a světlými stíny, které jim dodají na romantičnosti.

Lev

Oproti tomu lev je velmi odvážné a sebevědomé znamení. Proto by ženy narozené v tomto znamení měli volit kosmetiku, která je výrazná, zajímavá a upoutává pozornost. Pro lvy jsou tedy ideální tmavší odstíny rtěnek, jako jsou třeba karmínová nebo červená. Oči by měly být zdůrazněny silnou linkou a tmavšími stíny, které dodají očím výraznější vzhled.

Střelec

Střelci jsou velmi aktivní a energičtí lidé. Proto by měli volit kosmetiku, která vyhovuje jejich dynamickému stylu života. Z toho tedy vyplývá, že zvolit by měli světlé, ale jasnější odstíny rtěnek, jako jsou třeba korálová nebo oranžová. Oči by měly být zdůrazněny světlými a výraznými stíny, které dodají očím lesk a jas. 

Kozoroh

Kozorohové jsou velmi praktičtí lidé, kteří mají rádi jednoduchost a čistotu. Proto by měli volit kosmetiku, která je praktická a snadno použitelná. Pro kozorohy jsou ideální jemné a přirozené odstíny rtěnek, jako jsou třeba ty v barvě meruňky nebo tmavší růžová. Oči by měly být zdůrazněny jemnými linkami a neutrálními stíny, které dodají očím hloubku a podtrhnou jejich přirozenou krásu. 

Ryby

Ryby jsou velmi citlivé a kreativní znamení. Proto by měli volit kosmetiku, která je tvořivá a originální. Pro ryby jsou ideální prakticky všechny odstíny rtěnek, které navíc mohou různě kombinovat podle své nálady. Oči by měly být zdůrazněny jemnými stíny, které dodají očím tajemný a zářivý vzhled.

Berani

K Beranům se hodí odvážný makeup, který zvýrazní jejich osobnost a sebevědomí. Volte tedy výrazné barvy rtěnek a očních stínů, aby vaše oči a rty přitahovaly pozornost.

Býk

Býci mají rádi přírodní a decentní vzhled, takže se snažte volit jemné barvy, které budou ladit s vaší pletí a vlasy. Zkuste použít barvy jako jsou béžová, růžová nebo stříbrná.

Blíženci

Blíženci se obecně vzato nebojí experimentovat, takže můžete vyzkoušet různé možnosti. Doporučují se každopádně světlé a jasné barvy, aby zdůraznili vaši hravou a zábavnou stránku.

Panna

Panny mají tendenci vše dotahovat k dokonalosti, takže makeup u tohoto znamení by měl být precizní a dobře promyšlený. Volte zejména decentní barvy, jež se hodí k vaší pleti a vlasům. Zkuste přidat i jemné zvýraznění očí a rovné linky.

Váhy

Váhy chtějí být vždy dokonalé a elegantní. Vyzkoušejte jemné odstíny jako jsou fialová, modrá a růžová, abyste vytvořila dokonalý makeup. Zkuste použít tvářenky a použijte též i konturovací paletku.

Štír

Ke štírům se hodí tajemnější líčení. Do svého líčení tedy zakomponujte tmavé barvy – černou, tmavě hnědou nebo tmavě šedou. Ty odvážnější z vás klidně mohou vyzkoušet i třpytivé stíny.

Vodnář

Vodnáři rádi experimentují a nebojí se výrazných barev. Použijte tedy neonové barvy a výrazné stíny na oči. Růžová, modrá a purpurová barva líčení by vám též mohla velice slušet. Nebojte se pustit do zkoušení různých kreativních stylů, jež zdůrazní vaši individualitu.