Horoskopy

3 znamení, které v březnu 2024 čeká nejvíc nové lásky

3 znamení, které v březnu 2024 čeká nejvíc nové lásky

Začátek roku 2024 přinesl v astrologii změnu, kdy se hvězdy postavily do jedné linie ve prospěch romantického života několika šťastných znamení. V tomto roce to vypadá na mimořádnou zábavu a flirt, protože Venuše, planeta lásky, vám přinese dobrou energii. A která tři znamení se dočkají přívalu nespoutané vášně?

Beran (21.3.-20.4.)

V březnu mají nezadaní Berani velkou šanci navázat pevné vztahy. Blízkost vašeho protějšku vám dodá pocit bezpečí, ale vyvaruje se závislosti na těchto pocitech. Jako Beran si ceníte své nezávislosti a dáváte přednost tomu, abyste byli ve vedení. Pokud jde o lásku, jste ve svých přáních přímí a neochotní ke kompromisům. V tomto roce možná potkáte někoho, kdo vás vyzve, abyste vystoupili ze své komfortní zóny a prohloubili lásku k němu. Zatmění, které se pohybuje vaším znamením, vás zavede na emocionální cestu, na níž se budete muset postavit jakémukoli sebedestruktivnímu chování, které vám brání v tom, abyste v lásce nebojácně otevřeli své srdce. Stanete se odolnější verzí sebe sama, čímž budete lépe připraveni najít někoho, kdo ocení vašeho nebojácného ducha. Pokud jste již našli spřízněnou duši, nebojte se změn a tento vztah rozvíjejte.

Jak poznat muže zralého na vztah

Štír (24.10.-22.11.)

Jupiter Štíry zasype vším svým štěstím. Zatímco váš milostný život začne poněkud chladně, Jupiter posílí porozumění a ohleduplnost, a tak si začnete jeden druhého více vážit. Nezadaní by měli využít každé příležitosti, aby se nabídli a navázali citové vazby s někým, kdo by mohl být potencionální spřízněnou duší. Vztahy budou hluboké a intenzivní, proto se ujistěte, že váš budoucí vztah bude tím dlouhodobým.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Říká se, že pokud milujete a jste milováni, je to jako kdybyste cítili teplo ze všech stran, a Kozorozi, vy toto teplo pocítíte v celé jeho kráse. A to nejen v březnu. Díky Jupiteru budete mít letos nevídané štěstí a dostane se vám spoustu lásky. Je na čase vystoupit ze své komfortní zóny a vyzkoušet nové věci, včetně setkání s novými lidmi. Díky tomu byste tak mohli narazit na svou drahou polovičku. Objevíte v sobě lehčí a charismatičtější stránku, díky níž se budete ostatním více líbit. Zahoďte tak na chvíli všechnu disciplínu a vážnost a užívejte si jízdu, na kterou vás vesmír vezme. Pokud jste už nějaký vztah navázali, nastal čas okořenit váš románek humorem a zábavou. Vydejte se tak se svou polovičkou na romantické výpravy, objevujte společné zájmy nebo se věnujte rekreačním aktivitám. Nicméně od poloviny března až do poloviny dubna se vyhněte jakýmkoliv zásadním krokům.