Horoskopy

Znamení naprosto bez citů? Kdo k tomu nejvíc dle horoskopu tíhne?

Znamení naprosto bez citů? Kdo k tomu nejvíc dle horoskopu tíhne?

Které znamení je bez citů? Není mezi nimi i to vaše?

Blíženci

Tomuto znamení je všechno jedno. Nikdo a nic se jej nedotkne. Chybí mu emoce. Rozhodně nepatří mezi přecitlivělé osoby, za žádných okolností. Vůbec netuší, co je to citlivost, natož přecitlivělost. Vzhledem k tomu, že v sobě skrývá dvě osobnosti, pokud se jedna začne cítit trochu diskomfortně, prostě vklouzne do té druhé a je vše vyřešeno.

Vodnář

Ani toto znamení není příliš citlivé, především v případě, že se jedná o ostatní. Chybí mu empatie a rozhodně se neumí vžít do kůže někoho jiného. S emocemi nechce mít nic společného a udělá vše proto, aby se vyhnulo jakémukoli citovému rozruchu. Potlačuje svoje emoce, neboť se chce vyhnout konfrontaci nebo bolesti. Upřednostňuje svoje ideály před emocemi.

Komunikujte o nevěře a vašich pocitech s partnerem

Beran

Má velké množství aktivit a díky tomu nemá čas zabývat se pocity druhých. Pokud se dostane do hádky, je mu úplně jedno, co řekne nebo udělá a zda tím kohokoli raní. Chce-li něco říci nebo udělat, tak do toho jde po hlavě, i když to může někoho ranit. Jedná impulzivně a mnoho o důsledcích svých činů nepřemýšlí. Má velké ego a je mu jedno, zda jej někdo miluje či nikoli. Je známý svou tvrdohlavostí, dokonale svoje city maskuje, neboť si je vědom jejich síly.

Střelec

Nikdy nedomýšlí důsledky svých činů. Jeho ostrá slova klidně mohou někoho zranit. Vypouští je totiž bez toho, aby nad nimi přemýšlel. Je mu jedno, co si o něm okolí myslí. Říká a dělá věci tak, jak uzná za vhodné. Zastává názor, že pokud jej někdo nepochopí, je to jeho věc.

Kozoroh

Potlačování emocí používá jako obranný mechanismus, ale i jako svoji strategii. Toto znamení je velmi cílevědomé. Pokud nebude kontrolovat svoje emoce, na cestě k úspěchu se nikam neposune, neboť potřebuje stabilitu a stálost. Má silnou orientaci na vytyčený cíl a obětuje pro něj cokoli. Tedy i potlačí svoje emoce. Díky tomu se může soustředit na to, co vnímá jako důležité.