Horoskopy

Ošklivá znamení? Známe 3 která často moc krásy nedostávají

Ošklivá znamení? Známe 3 která často moc krásy nedostávají

Krása je veskrze subjektivní věc, kterou každý vnímá jinak. Přesto nelze rozporovat skutečnost, že některým z nás bylo v tomto ohledu do vínku naděleno míň, a jiným pro změnu víc. Určité predispozice ohledně našeho vnějšího vzhledu nám pak dává také znamení zvěrokruhu. Koho tak horoskop označuje za obecný ideál krásy, a koho má naopak za ošklivé káčátko?

Vrcholem krásy jsou podle hvězd Ryby, Lvi a Váhy

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nejkrásnějším znamením zvěrokruhu jsou podle horoskopu Ryby. Ty mezi ostatními vynikají především krásně symetrickým obočím, které málokdy vyžaduje úpravu, a dále pak bujným vlasům, které jsou jejich přírodní korunou krásy. Upřímný pohled do očí Ryb pak učaruje prakticky každého. Tato znamení jsou sice obecně považována za plachá, jejich šarm je ale cítit na míle daleko.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi vynikají především nosem, který působí, jako by byl vytesán sochařskými mistry z bezchybného kusu kamene. Zároveň se příliš nemusí zaobírat péčí o pleť, jelikož jejich pokožka je takřka bez chybičky. Díky kombinací těchto předností je pak v davu prakticky nemáte šanci přehlédnout.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Trojici krásy pak doplňují Váhy, které disponují perfektními křivkami v obličeji, který podobně jako zlatý řez kopíruje ideální poměry mezi jednotlivými prvky. Jejich předností je tak dynamická kombinace všemožných rysů, které jim dodávají téměř až andělskou tvář.

Na opačné straně barikády stojí Kozoroh a Vodnář, nejošklivější jsou ale Raci

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Výsadou Kozorohů je obdélníkový obličej a řídké vlasy, které obecně nejsou považovány za příliš krásné. Přesto není třeba zoufat, i tyto rysy totiž mohou jiní považovat za okouzlující. Pro většinu lidí však Kozorozi bohužel nepatří za nejkrásnější znamení, a obvykle tak musí vynaložit nemalé úsilí k tomu, aby se ostatním zalíbili.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Hrubé rysy ve tváři, které řadu lidí spíše odpuzují než přitahují, pak mají také Vodnáři. I ti pak podobně jako Lvi do jisté míry vyčnívají z davu, tentokrát ale z jiných důvodů. Jejich obličeji pak dominují jasné oči a divoké obočí, díky kterým Vodnáři často působí, že jsou tak trochu mimo, a příliš nedbají o svůj vzhled.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Raci si v hodnocení ošklivosti mezi znameními vytáhli nejkratší sirku. Jejich kulaté obličeje s výraznými lícemi přímo vybízejí ke štípnutí, bohužel jim ale dodávají trochu baculatý vzhled, který není příliš přitažlivý. Přesto lze i v jejích tvářích najít určitou roztomilost, a ačkoliv tak Raci mnohdy oplakávají svůj vzhled, i oni si nakonec mohou najít spřízněnou duši, která tuto vnější schránku prokoukne a odhalí krásu, která se ukrývá v jejich nitru.