Horoskopy

Vztahový horoskop pro rok 2024: S kým se ván bude dařit?

Vztahový horoskop pro rok 2024: S kým se ván bude dařit?

Nový rok 2024 je za rohem, a ať už jste svobodní nebo zadaní, jistě vás zajímá, co nového vám nadcházející rok přinese v milostném životě.

Beran (21.3. – 19.4.)

Podle milostného horoskopu bude rok 2024 pro berany poměrně příznivý. Pokud jde o lásku a vztahy, budete čelit jak vzestupů, tak i mnoha pádům. Buďte především věrní sami sobě a osobě, kterou milujete.

Býk (20.4. – 20.5.)

Nový rok přinese býkům potěšení. Abyste si mohli vychutnat radost z nových začátků a dosáhnout v tomto roce optimálních úspěchů, budete muset zvládnout některé výzvy. Až se s nimi ale poperete, budete nadmíru spokojeni a štastni.

Blíženci (21.5.  – 21.6.)

V tomto roce zažijete úžasné chvíle se svým partnerem. Se svým milostným životem budete spokojeni. Možná budete chtít posunout váš vztah na novou úroveň, váš partner se pro vás stane partnerem životním.

Rak (22.6. – 22.7.)

V tomto roce uděláte ve svém milostném životě krok vpřed a vlijete do svého vztahu novou energii. Proto budete mít s partnerem užší a důvěrnější spojení, než tomu bylo dříve.

Lev (23.7. – 22.8.)

Rok 2024 má lidem ve znamení lva co nabídnout. Milostný horoskop na rok 2024 přinese do vašeho života nečekané věci a změny. Váš romantický život se bude v průběhu času měnit, ale nakonec se vše spojí v krásný milostný příběh.

Panna (23.8. – 22.9.)

Panny prožijí následující rok v milostném životě mnohé vzestupy a pády. Je běžné, že milostný život takto začíná, ale brzy se vše zlepší. Tentokrát je velmi důležité projevit trpělivost, aby se vaše láska posunula tím správným směrem.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Váhy, pokud jde o váš romantický život, rok 2024 bude pravděpodobně dobrý. Možná zjistíte, že tento rok je skvělým obdobím pro navázání nových vztahů, nebo posílení těch stávajících s vaší drahou polovičkou.

Štír (24.10. – 22.11.)

Podle horoskopu na rok 2024 může u štírů dojít k dočasnému odloučení s partnerem. Ale tím, že budete klidní a vzdáte se svého ega, můžete překonat překážky a vypěstovat si s partnerem ještě silnější vztah.

Střelec (23.11. – 21.12.)

V oblasti milostných vztahů pro vás bude rok 2024 příjemný, ale občas se mohou objevit neshody. Tento rok pro vás bude plný příležitostí ke zlepšení vašich romantických vztahů. Pokud máte s partnerem neshody, měli byste si je vyříkat a najít řešení dříve, než se situace ještě více zhorší.

Kozoroh (22.12 – 20.1)

Kozorozi by se měli v roce 2024 svému milostnému životu věnovat naplno. Horoskop na tento rok předpovídá, že váš romantický život bude naplněn zajímavými a příjemnými zážitky. V tomto roce se vám možná podaří uskutečnit svůj sen stát se se svým partnerem celoživotními partnery.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Vodnáři budou mít v milostném životě štěstí především v druhé polovině roku 2024. Poslední měsíce roku vám přinesou tolik zaslouženou harmonii a pochopení ve vztahu.

Ryby (21.2. – 20.3.)

V tomto roce se u vás v oblasti lásky mohou vyskytnout vzestupy a pády a také nedorozumění, která způsobí rozkol ve vztazích. Nejlepší je vyhnout se myšlenkám na sex a na začátku randění nevyvíjet na partnera jakýkoli nátlak.