KrásaKrása a móda

Nejlepší kosmetika z drogerie pro starší dámy: 3 tipy na vánoční dárek

Nejlepší kosmetika z drogerie pro starší dámy: 3 tipy na vánoční dárek

Lámete si každoročně hlavu nad tím, co koupit své tetě, mamince či babičce k Vánocům? Většinou se od nich jistě dočkáte odpovědi, že přeci nic nepotřebují. Žádná z nás příliš nestojí o lapače prachu, které stejně skončí někde vzadu na polici. Snažte se darovat dárek, který bude mít své využití. Je to snadné. Co potěší téměř každou z nás? No přeci kosmetika! Podívejte se na naše tipy, které seženete v drogerii.

L’Oréal Paris Age Specialist 65+

Koho by nepotěšila pleťová kosmetika, navíc od kvalitního výrobce. Ve zralém věku pleť ztrácí základní živiny, pokožka je méně pružná, objevují se pigmentové skvrny a hlubší vrásky. Tato sada obsahuje denní a noční krém v jednom balení. Denní krém dodává pleti mladší a zářivější vzhled, oproti tomu noční krém ji hydratuje, vyživuje a zanechává hedvábně jemnou.

Tato sada nejen že redukuje tvorbu vrásek, ale navíc zabraňuje jejich vytváření. Kromě toho dodává buňkám potřebné vitaminy, takže je regeneruje. Dále zesvětluje pigmentové skvrny a pozvedá kontury obličeje, protože působí jako lifting.

LORÉAL Elseve Hyaluron Plump

Aby vlasy byly pomyslnou korunkou naší krásy, musíme o ně vhodně pečovat. K tomu pomůže tato sada vhodná pro suché až vysušené vlasy, která kromě šamponu, obsahuje také kondicionér a sérum. Produkty obsahují kyselinu hyalurovnou, která vlasům dodává potřebnou hydrataci až na 72 hodin.

Šampon šetrně ale zároveň velmi účinně zbavuje vlasy a pokožku hlavy zbytečných nečistot. Vlasová vlákna vyplňuje pro 2x plnější účes. Hydratační balzám pak pomáhá ke snadnému rozčesávání. Jemná květinová vůně navíc vlasy velmi příjemně provoní. Poslední fázi celkové péče tvoří sérum, které dodává lesk a nanáší se do délek vlasů.

Kneipp Aloe Vera

Tato sada je velmi všestranná a to proto, že obsahuje sprchový gel, tělové mléko i krém na ruce. Veškeré produkty firmy Kneipp jsou navíc netestovány na zvířatech, jsou veganské a neobsahují látky jako jsou silikony, konzervanty či parafíny.

Všechny tři produkty účinně bojují proti vysušené pokožce, které dodávají okamžitou a hlavně dlouhodobou hydrataci. Výtažek z Aloe Vera zklidňuje podrážděnou pokožku a zároveň ji regeneruje. Díky praktickému balení je sada vhodná třeba i na cesty.