Horoskopy

Tato znamení v sobě mají sklony k násilí: 6 agresivních jedinců

Tato znamení v sobě mají sklony k násilí: 6 agresivních jedinců

Někteří lidé mají k násilí a agresivitě blíže nežli ostatní. I když si to mnozí z nás neuvědomí, hvězdy nás v mnoha ohledech ovlivňují. Proto mohou mít někteří z nás mezi osobnostními rysy i sklony k násilí. Patříte k nim? Nejdete pro ránu daleko? Tato znamení v sobě mají sklony k násilí.

Tato znamení mají sklony k násilí

Najdou se mezi námi tací, kteří vyhrocené situace neumí řešit jinak, nežli agresivitou a násilím. Už jsou zkrátka takoví. A někteří se v tom doslova vyžívají. Tato znamení mají sklony k násilí. Nepatříte k nim i vy?

  • Štír
  • Lev
  • Beran
  • Panna
  • Býk
  • Střelec

Štír

Chceme-li prstem ukázat na znamení, které se doslova vyžívá v tom, když může někomu ublížit, pak jsou to jednoznačně Štíři. Těm zkrátka dělá dobře, když mohou projevit své násilnické sklony. Ne vždy jdou přímo po fyzické aktivitě, ale dokážou vám život zničit jinak.

Lev

Lvi použijí násilí pokaždé, když jim k tomu dáte i sebemenší příležitost. Tito lidé se opravdu hodně snadno naštvou, stačí jim maličko a hned se vytočí. Jakmile Lvy přepadne vztek, rázem to u nich vyvolá i agresi, se kterou neumí příliš dobře pracovat.

Beran

Berani jsou doslova zrozením násilnosti. Nechtějte se s těmito lidmi dostat do sporu. Jakmile se totiž naštvou, agresivita jim totálně zatemní mozek a přestanou se ovládat. Berani s pomocí násilí často dosáhnou svého.

Panna

Panna sice sama od sebe nějakou násilnou potyčku nevyvolá, ale rozhodně nad tím bude přemýšlet. Dokážou se na hodiny pohroužit do opravdu temných a škaredých myšlenek, typu jak někoho nechat umřít nebo trpět.

Býk

Býci v sobě poměrně dlouho dokážou potlačovat vztek. Nedají na sobě hned najevo, že se jim něco nelíbí. Ale běda, jakmile jejich pomyslný pohár trpělivosti přeteče. Tehdy vybouchnou a pro ránu nejdou daleko.

Střelec

Střelci jsou pasivně agresivní. Jejich sklony k násilí se ve většině případů nedostanou dál, nežli do jejich hlavy. Nicméně nechtějte vědět, nad čím tito lidé kolikrát přemýšlí. Hodně byste se divili, jak temné a násilné myšlenky dokážou mít.