Horoskopy

Které znamení se nejsnáze uráží: Patříte mezi ně?

Které znamení se nejsnáze uráží: Patříte mezi ně?

Každé znamení je náchylné k něčemu jinému. Některé je vznětlivé, jiné se hned urazí a stačí mu k tomu velmi málo. Která znamení se urážejí nejsnáze? Nepatříte náhodou mezi ně?

Blíženci

Jste-li s nimi zadobře, vnímáte je jako dokonalé. Nejvíce je urazíte, budete-li je ignorovat. Jakmile neprojevíte zájem je poslouchat, okamžitě se urazí a v nejbližší době vám to vrátí. Blíženci se přímo vyžívají v hádkách. V tom okamžiku se z nich stávají dravci.

Lev

Lpí na svém sebevědomí, jakmile se jej někdo dotkne, okamžitě se urazí a bude se mstít a to velmi hrubým způsobem. Pomstu si doslova užívá. Lev je rád středem pozornosti, jakmile mu jí nevěnujete dostatek, okamžitě se uráží a tuto urážku rozhodně nenechá bez odpovědi.

Štír

Potěšení mu přináší zavrhování životů druhých. Nikdy nepřizná svoji chybu. Pokud jej urazíte nebo mu ublížíte, nenechá to bez odezvy. Za urážku vnímá lhaní. Myslí si, že je nejchytřejší na světě a pokud mu tuto myšlenku vyvracíte, rozhodně jej urazíte.

Váhy

Za jakékoli situace ze sebe dělají oběť a chudinku a pokud je tak nebudete vnímat, rozhodně se urazí. Nikdy nic neodpuštějí a vždy vám vše připomenou.

Býk

Umí být uražený velmi dlouhou dobu. Nekřičí, nevzteká se, ale zato vás pěkně ignoruje a předstírá, že nejste. Časem vás vyslechnou, ale trvá to velmi dlouhou dobu. Býk je totiž znamení velmi hrdé, neodpouští snadno.

Rak

Často jím zmítají emoce. Pokud jej urazíte, vymaže a zablokuje si vás, kde to jen jde. Nedá vám šanci na omluvu. Trvá mu to dlouhou dobu. Jeho důvěru si budete musíte postupně opět získat. Jen tak vás k sobě nepustí a bude ostražitý.

Panna

Urazíte-li Pannu, bude se brzy tvářit, že vám odpustila, neboť je to rozumná věc. Ve skutečnosti vám nic nezapomene a vše bude zveličovat. Panna miluje pravdu a je s ní až urputná. I po letech umí nějakou tu křivdu vytáhnout na světlo.