Krása a módaVlasy

Vlasy pod ramena: jak je nosit v roce 2024?

Vlasy pod ramena: jak je nosit v roce 2024?

Vlasy pod ramena jsou mezi ženami oblíbenou délkou. Je to ideální kompromis mezi dlouhými a krátkými vlasy. Hříva je dost dlouhá na to, aby se z ní daly tvořit účesy, zároveň se o vlasy pěkně pečuje.

Inspirujte se, jak nosit vlasy pod ramena

Máte vlasy, které sahají pod ramena a nevíte, jak je nosit, abyste vypadali šik? Pak jste na správném místě. Dáme vám pár tipů, jak tuhle délku vlasů nosit.

  • Vlnité
  • S kloboukem
  • Drdol
  • S ofinou

Vlnité

Jakmile vlasy sahají až pod ramena, jsou dostatečně dlouhé na to, abyste si je mohli lehce navlnit. Romantické vlny zatouží mít tu a tam asi každá žena, protože působí něžně a takový účes pak krásně doplní třeba šaty či sukni.

S kloboukem

Chcete své vlasy pod ramena nechat volně rozpuštěné, ale i přesto vašemu looku dodat nějakou tu třešničku? Pak si na hlavu nasaďte klobouk. Je trendy nejvíce na podzim a na jaře, skvěle ho ale unosíte také v létě.

Drdol

Vlasy až pod ramena můžete schovat i do drdolu. A je jedno, jestli si dáte tu práci s tvorbou uhlazeného a elegantního drdolu, nebo jestli vlasy jen tak ledabyle smotáte do drdolu ležérního. Drdol je zkrátka sázka na jistotu, která nikdy nemůže zklamat.

S ofinou

Nebráníte se ofině? V posledních letech jde stále více do módy a čím dál více žen ofině propadá. Netroufne si na ni každá, ale jakmile ji jednou vyzkoušíte, už nikdy nebudete chtít své vlasy nosit jinak.

Komu budou slušet vlasy pod ramena?

Napadla vás otázka, pro koho je vůbec tahle délka vlasů ideální? Dobrou zprávou je, že snad úplně pro všechny. Bez ohledu na to, jestli je ženě dvacet, třicet nebo padesát, vlasy pod ramena dokážou zalichotit každé. Proto se této délky nebojte. Je praktická, co se údržby týče a skvělá také v tom, že s touhle délkou už můžete tvořit i nějaké ty vlasové kreace.