Další

Stárnutí podle horoskopu: Která 4 znamení stárnou nejrychleji?

Stárnutí podle horoskopu: Která 4 znamení stárnou nejrychleji?

Některé ženy vypadají s přibývajícími roky stále lépe a lépe, u jiných je to právě naopak. Napadlo vás někdy, že proces stárnutí souvisí s tím, v jakém znamení se člověk narodil? A víte, která čtyři znamení zvěrokruhu stárnou nejrychleji?

Býk (21. dubna až 21. května)

Požádá-li vás žena narozená ve znamení Býka, abyste se pokusily hádat její věk, nedělejte to! Tyto ženy totiž už od mládí vypadají mnohem starší, než ve skutečnosti jsou. V mládí byly dámy na tento fakt pyšné, s přibývajícími roky však stále častěji uvažují nad tím, že navštíví kliniku estetické medicíny.

Kozoroh (22. prosince až 20. ledna)

Dámy narozené ve znamení Kozoroha mají sklon k tvorbě vrásek. Ač ještě mladé, vrásek mají plné čelo a rýsují se jim i okolo očí. Drahé krémy nezabírají, a tak dámy zkouší kosmetické procedury a vše, co se dá. My však doporučujeme jediné, s vráskami se prostě smířit.

Vodnář (21.ledna – 20. února)

Potkaly jste po letech přítelkyni ze školy a ona vypadá pořád stejně? Tak se pravděpodobně nebude jednat o dámu narozenou ve znamení Vodnáře. Vodnáři totiž stárnou rychle a stárnutí se také bojí. A čím více se bojí a stresují, tím starší vypadají. Stárnoucí Vodnáři propadají špatným náladám, mračí se. Kvůli starostem jim šediví vlasy, objevují se stále nové a nové vrásky.

Rak (22. června – 22. července)

Při pohledu do zrcadla ztrácejí ženy ve znamení Raka pevnou půdu pod nohama. Stárnutí a změny těla je děsí. Výjimkou nejsou ani dámy, které pláčou kvůli každé nové vrásce. Dámy ve znamení Raka se tedy za každou cenu snaží vypadat dobře a mladě. Pečují o sebe, cvičí, zdravě jí. Každý den stráví v koupelně nemalé množství času.