DalšíNezařazené

Kouzla, která fungují: Přitáhněte si k sobě vysněného partnera pomocí 3 triků

Kouzla, která fungují: Přitáhněte si k sobě vysněného partnera pomocí 3 triků

Říká se, že láska je mocná čarodějka. Napadlo vás ale už někdy si pomocí kouzel někoho do života přitáhnout? A co třeba ideálního partnera? Podívejte se společně s námi na několik kouzel, která opravdu fungují a objevte sílu bílé magie u vás doma!

Zapalte doma růžovou svíčku

Pokud chcete přitáhnout lásku do svého života pomocí kouzel a rituálů, vsaďte všechny karty na růžovou svíčku. Právě ta je symbolem lásky a dokáže ji probudit a zároveň také dát vzniknout novým mezilidským vztahům.

Najděte si doma tiché, klidné a především bezpečné místo (pro manipulaci s ohněm se vyvarujte blízkosti textilií, záclon, závěsů nebo koberců). Zapalte růžovou svíčku a myslete při tom na svého vysněného partnera. Snažte se jeho přítomnost opravdu procítit skrze vaše emoce.

  • Jakou má váš partner vůni?
  • Co vám šeptá do ucha?
  • Jak přesně vypadá, co dělá, jak se pohybuje?

Natrhejte okvětní lístky růže

Díky tomuto kouzlu budete nosit své přání v podobě ideálního partnera neustále u sebe a rychleji člověka svých snů přivábíte k sobě.

Natrhejte si lístky červené růže a doma je nechte na vhodném místě usušit. Následně je rozdrťte na prach a ten vložte do malého plátěného pytlíčku, který budete neustále nosit s sebou. Hotovo!

Posypte práh solí

Po dobu několika týdnů pravidelně každý den sypejte na práh vašeho bytu či domu hrstku soli a myslete při tom na svého vysněného partnera.

Je důležité, abyste si opravdu intenzivně představovala, jak práh vašeho doma překračuje a míří směrem k vám s otevřenou náručí.

  • Co má na sobě váš partner, když vstupuje do vašeho bytu/domu?
  • Jakými slovy vás zdraví? Co přesně vám řekne, když vás vidí? Chválí vám vás dnešní vzhled nebo outfit?
  • Představte si, jak přesně budou vypadat jeho boty. Vnímejte každý záhyb, lak, kůži a tkaničky. Zkuste si v mysli představit také to, jaké to bude, až je vašemu partnerovi budete ukládat do vašeho botníku.