Horoskopy

Přátelství podle znamení: přátelské dvojice, které nic nerozdělí

Přátelství podle znamení: přátelské dvojice, které nic nerozdělí

Každé znamení zvěrokruhu si dokáže sednout s jiným znamením zvěrokruhu a vytvořit nerozlučnou přátelskou dvojku. Představíme vám TOP 6 přátelství podle znamení, které vydrží celý život.

TOP 6 přátelství podle znamení

Existují dvojice znamení zvěrokruhu, které jako by pro sebe (po přátelské stránce) byly doslova stvořené. My těch TOP dvojic známe hned 6:

  • Býk + Ryby
  • Střelec + Lev
  • Blíženci + Kozoroh
  • Rak + Panna
  • Vodnář + Váhy
  • Štír + Beran

Býk + Ryby

Jedno z nejsilnějších přátelských spojení vytvoří jedinec zrozený ve znamení Býka a člověk, který se narodil ve znamení Ryb. Tito dva tu vždycky budou jeden pro druhého. Jakékoli tajemství, které si vzájemně svěří, neuslyší cizí uši – na to se mohou maximálně spolehnout.

Střelec + Lev

Obě tato znamení se vyznačují silným temperamentem. A jelikož se tzv. plaví na stejné vlně, pak se není čemu divit, že si báječně rozumí a vzájemně se doplňují. Jak Střelci, tak Lvi mají na všechno svůj vlastní názor a život si užívají plnými doušky.

Blíženci + Kozoroh

Přátelství podle horoskopu vyjde také zrozencům Blížence a zrozencům Kozoroha. Obě tato znamení se dokáží bavit a není s nimi nuda. Blíženci věří na přátelství na celý život, pro Kozorohy je kamarádství jako pokrevní svazek.

Rak + Panna

Na přátelské vlně se spolu dokážou plavit také jedinci Raka a Panny. Vzájemně se totiž skvěle doplňují a vlastnosti, které chybí jednomu, dodá ten druhý a naopak – proto jim to tak skvěle šlape. Přátelé na celý život, kteří by pro sebe udělali cokoli.

Vodnář + Váhy

Tato dvě znamení ke svému životu potřebují zábavu a společnost. Vodnáři i Váhy jsou idealisté, kteří spolu dokáží hodiny mluvit o různých plánech a nápadech. Vzájemně jeden druhému nabízí pochopení i stěnu, o kterou se mohou opřít.

Štír + Beran

Mezi TOP přátelství podle znamení patří i spojení Štíra a Berana. Štíři se často vznáší nad zemí, Berani jim pomáhají vrátit se nohama pěkně zpátky. Obě znamení jsou pečující, vzájemně na sebe nedají dopustit.