Horoskopy

Sebevědomá znamení: Kdo má sebevědomí na rozdávání?

Sebevědomá znamení: Kdo má sebevědomí na rozdávání?

Někdo je středem pozornosti při každé příležitosti. Neváhá projevit hlasitě svůj názor, jiný se drží spíše při zdi a raději mlčí. Patříte mezi ty, kteří si užívají pozornost druhých nebo preferujete svůj vlastní klid? Tato znamení sebevědomím rozhodně oplývají.

Která jsou sebevědomá znamení zvěrokruhu:

  • Beran
  • Lev
  • Kozoroh
  • Střelec

Beran 

21. 3. až 20. 4.

Berani o sobě mají vysoké mínění a jsou si sami sebou jistí. Jsou sebevědomí, rozhodní a zbytečně se nechvástají. Svých předností si cení. Patří mezi výrazné osobnosti, které vás mohou zpočátku dopalovat, ale brzy si vás získají pro svoji spontánnost a radost ze života. Dokáže je však rozhodit každá maličkost. Pokud se umějí na své chování podívat z nadhledu, dokáží si udržet zdravou rovnováhu a sebevědomí se jim brzy vrátí.

Lev 

23. 7. až 22. 8.

Zrozenci v tomto znamení jsou na první příčce seznamu. O svém sebevědomí vědí a občas to umí i přehnat. Touží po uznání a zbožňování od svého okolí. Jsou si jisti svojí bezmeznou pravdou a díky svému osobnímu kouzlu dokáží ostatní hravě přesvědčit, což jejich sebevědomí ještě posiluje.

Kozoroh

21. 12. až 20. 1. 

Kozorozi jsou jedno z nejsložitějších znamení. Kozoroh umí rozhodně prosadit svůj názor, je sebevědomý a patří mezi vůdčí osobnosti. Důležité je pro ně uznání a úspěch. Slabou stránkou jsou pro ně osobní vztahy a ovlivňují jejich sebedůvěru. Jak přijde na city, mohou své sebevědomí lehce ztrácet sebevědomí a jsou na něj velmi citliví.

Střelec

23. 11. až 21. 12.

Sebevědomí Střelců roste pokud dělají, to co je naplňuje a získávají ocenění. Pokud si šlapou po své vlastní cestě a dělají to, co je naplňuje, věří si o to víc. Jsou však sami k sobě upřímní a znají své silné i slabé stránky. 

Každou osobnost formuje mnoho faktorů, zkušeností a jiných vlivů. Je to také oblast, kterou lze v průběhu času formovat a rozvíjet. Jak jste na tom se sebedůvěrou vy?