Vlasy

Šedý melír ve vlasech: trend posledních let

Šedý melír ve vlasech: trend posledních let

Šedý melír ve vlasech je jedním z nejvíce diskutovaných vlasových trendů posledních let a ani v letošním roce tomu není jinak. Pokud se vás záležitost šedin týká, tak je můžete přestat vnímat jako problém. Své šediny nechte přirozeně vyniknout, zapomeňte na jejich obarvování a využijte je ve svůj prospěch. Šedý melír ve vlasech je způsob, jak přidáte vašemu účesu hloubku a kontrast.

Jak to Funguje

  • Vaše volba správného odstínu šedé je zásadní. Vyberte ho tak, aby odstín šedé ladil s vaší pletí a zbylými vlasy.
  • Vybrané prameny zesvětlete na požadovaný odstín. Máte na výběr dvě techniky, buď pomocí obarvování jednotlivých pramenů nebo pomocí balayage techniky, ta umožňuje přirozený přechod mezi barvami.
  • Získáte kontrast mezi výslednými barvami, který vám dodá na stylu, eleganci a i seběvědomí.
Odstín šedéEfekt
StříbrnáLesklý a elegantní vzhled
PopelaváPřirozená kombinace
MatnáModerní trendy vzhled

Výhody šedého melíru

Šedý melír umožňuje přirozený přechod mezi šedými vlasy a zbylými vlasy, což vytváří měkký a nenucený vzhled. Zároveň je tento trend moderní již několik let, což znamená, že se nejedná jen o skrytí šedých vlasů, ale o jejich aktivní využití ve spojení s módou. Šedý melír může působit mladistvě a zároveň zralým dojmem, což je skvělá kombinace pro různé věkové kategorie.

Pokud toužíte po moderním a elegantním účesu, který využije krásu šedých vlasů, může být šedý melír tou správnou volbou. Zejména ti, kteří mají již značně šedivé vlasy, mohou získat z tohoto trendu maximální efekt.

Hvězdy, které si šedý melír také pořídily

Také světové celebrity se nechaly inspirovat tímto trendem a šedý melír si na vlasy pořídily, aby se stal jejich stylovým okouzlujícím doplňkem. Americká herečka Helen Mirren díky šedému melíru podtrhuje svou eleganci. Zpěvačka Pink ho využívá jako součást své rebelující image.