Móda

Nejmodernější sportovní oblečení: Pohodlné i sexy

Nejmodernější sportovní oblečení: Pohodlné i sexy

Oblečení na sport hraje v našem každodenním životě klíčovou roli, protože potřeba být zdravý a fit se stává stále větší prioritou. Objevte s námi nové trendy sportovní módy a připravte se na vydatnou porci inspirace. Rok 2023 totiž přináší experimenty se střihy, materiály i barvami.

Podprsenkové topy

Jedním z předních trendů v dámské sportovní módě je důraz na divokou ženskost a osobitost. Dámy upouštějí od vrstvení a volí raději volnost pohybu a jednoduchost. Místo sportovních triček nebo tílek preferují oblíbené bezešvé topy ve střihu podprsenek. Pro ještě uvolněnější pohyb pro cvičení mohou být pouze na jedno ramínko.

Legíny s vysokým pasem

Legíny s vysokým pasem jsou při sportovních aktivitách populární stálicí už několik sezón. Letos mezi ně přichází vítaná změna v podobě rozšíření nohavic na jejich koncích.

Síťované prvky

Mesh je síťovaný materiál, který je pohodlný na nošení, lehký, skvěle prodyšný a přitom krásně odvádí vlhkost. Dodává každému sportovnímu střihu texturu, díky které působí velmi stylově a sexy. Popularita síťoviny neustále stoupá a už nyní ji lze považovat za letošní top trend. Vyzkoušejte šmrncovní síťovaný top na fitness nebo legíny s mesh prvky. 

Kalhoty na jógu

Oblíbené cvičení s vlastní vahou na podložce, jako je jóga či pilates, vyžaduje vhodné oblečení určené pro prostory tělocvičny. Tím jsou kalhoty a legíny s nižším pasem a rozšířenými detaily na nohavicích. Ženy tyto střihy milují zejména díky jejich estetickému faktoru.

Jednodílné oblečení

Další novinkou jsou jednodílné cvičební střihy – jógové body, cvičební kombinézy a šaty, které zajišťují maximální komfort a praktičnost. Tyto produkty se letos staly hitem a předpokládá se, že se během léta zařadí mezi nejprodávanější typy sportovního oblečení.

Sukně tenisového střihu

Sportovní sukně a šaty zaznamenávají neustálý nárůst popularity už několik posledních let. V letošní sezóně jsou tyto střihy inspirované tenisovým světem. Připravte se na to, že brzy bude každá z nás v sobě krotit svou vnitřní Serenu Williamsovou!

Top barvy

Už známe hlavní trendy v oblasti střihů a materiálů. Nyní se ještě krátce zaměříme na nejmódnější barvy letošní sportovní módy. Sportovní značky letos nejvíce sází na svěží kombinace různých odstínů modré. Modrou můžete vidět na teplákových soupravách nebo cvičebních kombinézách. Pokud nemáte ráda modrou, zvažte velmi populární zemité odstíny, jako jsou různé varianty zelené a hnědé.