Krása

Vyplatí se kosmetika z Lidlu? Vybrali jsme tu nejzajímavější

Vyplatí se kosmetika z Lidlu? Vybrali jsme tu nejzajímavější

Kosmetický průmysl je plný značek a produktů, které slibují zázraky pro naši pleť, vlasy a celkový vzhled. Nicméně často jsou tyto produkty doprovázeny vysokými cenami, které mohou značně zatížit rodinný rozpočet. Proto stojí za to objevovat alternativy, které nabízejí kvalitní kosmetiku za přijatelnou cenu.

Proto se zaměříme na kosmetické produkty od jednoho z největších maloobchodních řetězců – Lidl. Je možné najít kvalitní kosmetiku za dostupnou cenu právě zde? Abychom vám odpověděli na tuto otázku, tak jsme provedli pečlivou analýzu a vybrali nejzajímavější kosmetické produkty, které Lidl nabízí.

Denní krém proti vráskám z Lidlu

Tento krém od značky Cien, jenž je kosmetickou značkou Lidlu inspirovanou Weledou, je navržen speciálně pro péči o zralou pleť. Obsahuje pro pleť vyživující složky jako jsou kolagen nebo kyselinu hyaluronovou, jež pomáhají vyhladit jemné linky a vrásky a zároveň umožňují zlepšovat elasticitu pokožky. Lehká textura a jemná konzistence krému se snadno vstřebává, hydratuje pokožku a zanechává ji hladkou a svěží. Obsahuje vitamín E a Q10, které přispívají k omlazení pleti a boji proti předčasnému stárnutí.

Micelární voda Cien

Micelární voda je skvělým pomocníkem při odstraňování make-upu a nečistot z obličeje. A ta od značky Cien je jemný, ale účinný produkt, který nevyžaduje následné oplachování. Bez parabenů a parfemace je vhodný pro všechny typy pleti. Jeho jemné a osvěžující složení zkrátka respektuje přirozenou rovnováhu pokožky.

Šampon na vlasy z Lidlu

Tento šampon je určen pro suché a poškozené vlasy. S obsahem provitamínu B5 a přírodních olejů, jako je arganový olej, vyživuje a hydratuje vlasy od kořínků až po konečky. Po použití tohoto cenově dostupného šamponu z Lidlu jsou vlasy hebké, lesklé a snadno se upravují. Keratin navíc umožní obnovit strukturu vlasů.

Tělové mléko Cien

Jedná se o levné, ale přesto na prospěšné složky bohaté hydratační mléko, jenž poskytuje dlouhotrvající výživu a ochranu pro pokožku. Díky obsahu vitamínu E a glycerinu se rychle vstřebává, nezanechává mastný film a naopak zanechává pokožku hebkou a jemnou. Jeho osvěžující vůně dodává pocit svěžesti po celý den. Poskytuje dlouhotrvající hydrataci a pomáhá udržovat optimální stav pokožky.