Krása a módaVlasy

Květy do vlasů: Romantické účesy pro jaro 2024

Květy do vlasů: Romantické účesy pro jaro 2024

Blíží se jaro, všechno kolem nás kvete, tak proč ne i naše koruna hlavy? Dodejme do našich vlasů trochu něžnosti v podobě květů. V podstatě si můžete vystačit se sedmikráskou, kterou utrhnete na zahradě. Na světe je mnoho účesů, do kterých můžete zakomponovat květiny.

  • Culík, drdol ozdobený květinami
  • Květinová čelenka
  • Copy propletené umělými květy

Jemné květinové vlny

Nedbalé vlny jsou ideálním účesem do slunných dnů. Můžete se rozhodnout je nosit volně nebo sepnuté v culíku. Krásu těmto vlnám dodají květy, které připnete pinetkami. Bojíte se, že tyto kvítka vám vypadají nebo pinetky budou překážet? V tomto případě pro sepnuté vlasy doporučujeme květinový hřebínek. Na rozpuštěné vlasy přidáme korunu z květin. Díky tomuto budete vypadat jako víla.

Romantický cop

Nevíte si rady s vylepšením francouzského copu? Stačí si jednoduše zaplést do vlasů květiny, které vyzdvihnou vaši romantickou duši. Pokud nemáte pásek květin, můžete si do copu pomocí pinetek jednotlivě připínat samotné květy.

Elegantní drdoly s květinou

Jestliže preferujete drdol, není problém i do něj zakomponovat květy. Většinou společenské drdoly jsou sami o sobě dost složité. V tomto případě je vhodné drdol podtrhněte menšími růžičkami nebo světlejšími květy. Za podmínky, že máte na sobě jednodušší drdol, přidejte větší hřebínek s květinami, který zdůrazní jeho dokonalost.

Typy pro nošení květin ve vlasech:

Umělé květinyŽivé květiny
Použijte velké množství sponekKvětinovou čelenku udržujte svěží občasným postřikem vody
Snazší tvorba korunekNepoužívejte lak na vlasy
Ve svatební den je vaše květinová korunka akcentem vašeho účesu, nikoliv středem pozornosti
Buďte odvážní a kombinujte květiny ve vlasech s květinovými vzory na oblečení

Shrnutí

Květiny patří k jarnímu období. V podobě květinových čelenek, korunek nebo samotných květů se staly jednou z nejčastějších doplňků. Květy vám dodávají romantický vzhled, díky kterému se za vámi otočí každý muž.