Krása a módaVlasy

Vlasy podle znamení v roce 2024: co vám bude slušet dle zvěrokruhu?

Vlasy podle znamení v roce 2024: co vám bude slušet dle zvěrokruhu?

Budou vám více slušet vlasy dlouhé, nebo byste měli dát přednost kratšímu střihu? Pokud jde o vlasy, mnoho žen se nemůže rozhodnout. Často se i léta drží jednoho a toho samého střihu, protože se bojí změny. Jaké vlasy podle znamení padnou zrovna vám? Možná vám vaše znamení zvěrokruhu pomůže se rozhodnout!

Vlasy podle znamení zvěrokruhu

Vlasy jsou korunou krásy a velmi často také částí našeho těla, se kterou experimentujeme. Říká se, že i znamení zvěrokruhu může být vodítkem pro správný výběr účesu. Podívejte se, jaké vlasy podle znamení hvězdy předurčily vám!

Beran

Ženy v tomto znamení rády nosí dlouhé kadeře, sahající klidně do poloviny zad i dále. Nebojí se ani výraznějších odstínů, jako je třeba modrá nebo růžová.

Býk

Narodili jste se ve znamení Býka? Pak vám mnohem více záleží na praktické stránce nežli na té estetické. Nebaví vás stát minuty před zrcadlem a složitě vytvářet účes. Chcete něco jednoduchého, délku ideálně do culíku.

Blíženci

Tohle znamení zvěrokruhu neustále potřebuje nové podněty a změny. Ženy narozené v tomto znamení často mění svůj look, jednou mají vlasy šedé, podruhé skoro blond. Sluší jim cokoli, od drdolu po culík.

Rak

Raci razí heslo, že v jednoduchosti je krása. Hledají proto snadné a na udržování nenáročné účesy, které vypadají dobře i s minimem úsilí.

Lev

Není tajemstvím, že ženy narozené ve znamení Lva milují, když jsou středem pozornosti. Cítí se dobře v krátkých střizích, delší vlasy jim nesvědčí – maximálně v délce po ramena, víc ani ťuk.

Panna

Jestli žena v tomto znamení něco nesnáší, pak když se jí vlasy motají. Proto miluje nosit culík nebo drdol a tomu odpovídá i délka vlasů.

Váhy

Váhy jsou parádnice a rády často mění účesy podle toho, jak se jim to zrovna hodí. Mají rády experimenty, jednou jsou jejich vlasy dlouhé, jindy po ramena.

Štír

Ženy narozené ve znamení Štíra se drží aktuálních trendů a tomu přizpůsobují také své vlasy. Jednou nosí vlasy na ježka, jindy si nechají dorůst hřívu až po zadek.

Střelec

Tito lidé jsou praktičtí a výrazní, nebojí se s vlasy vyhrát, nevadí jim ani to, když na sebe upoutají pozornost. Nosí barevné pruhy, vyholené vlasy i nerovnoměrné střihy.

Kozoroh

Těmto ženám sluší všechno, od dlouhých kadeří přes radikálně krátké střihy. I co se týče barev, mohou si dovolit prakticky cokoli.

Vodnář

Pokud jste se narodila v tomto znamení, jste velmi kreativní a okolí vás vnímá jako nezávislé. Rády provokujete, bavíte se, upoutáváte pozornost. Nebojíte se výrazných barev ani střihů.

Ryby

Ryby jsou odjakživa plaché a střídmé, což platí i o jejich vlasech. Nosí dlouho to samé, jakmile se chytí jednoho stylu, nevzdají se ho léta.