Další

Dekorace na zeď vlastní výroby: 7 nápadů, které oživí vaše bydlení

Dekorace na zeď vlastní výroby: 7 nápadů, které oživí vaše bydlení

Jste kreativní duše a navíc to doma chcete mít krásné a útulné? Pak svoji vášeň pro tvoření a smysl pro dokonale slazený interiér spojte do jednoho zábavného odpoledne. Dekorace na zeď vlastní výroba je skvělý způsob, jak si to doma udělat krásnější a ještě se kreativně vyřádit. Tak co říkáte, pustíte se do toho?

Dekorace na zeď vlastní výroba – dejte kreativitě zelenou!

Mnoho z nás má určité vlohy pro kreativní činnosti. Ať už je to malování, modelování, tvoření či cokoli jiného. Možná i ve vás dřímá kreativní dušička, která hledá příležitost k tomu, jak se tzv. vybít. Inspirujte se našimi nápady a vyrobte si domů zajímavou originální dekoraci.

  • Poličky
  • Macramé
  • Obruče
  • Nápis
  • Obraz
  • Lapač snů
  • Řetěz

Jednoduché poličky

Stačí málo a na zdi vám mohou viset originální autorské poličky. Poličku stačí jednoduše přivrtat vrtačkou ke zdi, případně může použít silnější hřebíky. Poličky pak využijete na cokoli, od rámečků na fotky přes květiny až po suvenýry z cest a dovolených.

Macramé

Určitě už jste někdy slyšeli o macramé. Je to trend, který v posledních letech doslova zaplavil svět. Máte-li odvahu, pusťte se do výroby originální dekorace – bude to sice chtít trochu cviku, ale výsledek vám vyrazí dech.

Obruče

Stačí dvě nebo tři obyčejné obruče, které seženete v obchodě s kreativními potřebami, okolo nich omotejte umělé květiny a šup s dekorací na zeď. Krásné, jednoduché a elegantní!

Nápis

Láká vás dekorace na zeď vlastní výroba? A věděli jste, že z kartonu, lepicí pásky a barev můžete vytvořit jakýkoli nápis?

Obraz

Nemusíte být druhý Michelangelo, abyste si doma mohli vystavit svůj vlastnoručně namalovaný obraz. Je jedno, co namalujete nebo nakreslíte. Když obrazu dáte rám, bude to hotový skvost.

Lapač snů

Lapače snů jsou neskutečně populární a vyrobit je přitom není nijak zvlášť složité. Lapači snů můžete dát jakoukoli podobu i velikost.

Řetěz

Chcete si oživit zeď zajímavou dekorací? Pěkný řetěz vyrobený třeba z barevných papírů to u vás doma zaručeně zpestří.