DalšíHoroskopy

Jaké znamení je nejlepší řidič dle horoskopu?

Jaké znamení je nejlepší řidič dle horoskopu?

Každé znamení zvěrokruhu bývá spojováno s nějakými typickými vlastnostmi a rysy. Ty mohou ovlivňovat i řízení osobního automobilu. Každý člověk má jiné povahové rysy. Ty jsou dány genetikou a výchovou. Pokud někdo věří hvězdám, může si své vlastnosti najít i ve svém znamení zvěrokruhu. Které znamení tedy respektuje dopravní předpisy a patří mezi dobré řidiče?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Lidé narozeni v tomto znamení jsou energičtí a rozhodní. Neradi někde čekají. Milují rychlá auta a občas překračují povolenou rychlost. Riskují, tvrdohlavě si jdou za svým cílem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Bývá za volantem klidný, dodržuje dopravní předpisy a očekává to i od ostatních účastníků silničního provozu. Je to dobrý řidič, který neriskuje. Pokud se objeví nějaký silniční pirát, má potřebu si velmi hlasitě ulevit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženec je osoba racionální, svou cestu si vždy dobře promyslí. Pokud se někam vydá, volí cestu, která je pro něj nejvíce efektivní. Chybou je, že dělá více věcí naráz a během řízení se tak věnuje i jiným aktivitám. Díky tomu se na jízdu málo soustředí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Lidé narození v tomto znamení bývají dobrými řidiči. Za volant usedají velmi často, díky tomu získají dost zkušeností a cviku a není na nich poznat, zda řídí teprve krátce, nebo se jedná o zkušeného řidiče s dlouholetou praxí. S těmito řidiči se nemusíte jízdy obávat. Mají dobrý instinkt a dokážou dokonale předvídat. Díky tomu snadno předejdou jakékoli nepříjemné situaci. Také jim nechybí logické uvažování a schopnost rychle analyzovat situaci.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

I když jako ohnivé znamení může občas jezdit agresivněji, přesto řídí velmi dobře. Všechno má pod kontrolou a nikoho nechce ohrozit. Umí rychle reagovat a rychle se rozhodnout, díky tomu zvládá i nebezpečné situace. Hlídá si dopravní předpisy a vyžaduje, aby je dodržovali i ostatní.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Patří mezi řidiče svědomité a opatrné. Nic nebere na lehkou váhu a oceňuje vše podle pravidel. Velmi striktně dodržuje dopravní předpisy. Snaží se jezdit úsporně. Pohotově vždy reaguje na vzniklou situaci a vyřeší ji ke své spokojenosti. Mezi charakteristické vlastnosti tohoto znamení patří klid, pořádek a píle.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Řidiči, kterým patří toto znamení, jsou ohleduplní ke všem účastníkům silničního provozu. Nikoho nechtějí ohrozit. Styl jejich jízdy se dá vnímat jako bezpečný a rozvážný.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Řidiči ve znamení Štíra jezdí rádi a bývají dobrými řidiči. Jsou však neústupní a nepřipouštějí žádné chyby nebo dopravní přestupky. Mají dobrou intuici a díky ní snadno odhalí nebezpečné situace, i když si občas nejsou nějakými pravidly jistí. Nakonec se zachovají správně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Využívá každou příležitost pro jízdu. Nemá obavu z hustého silničního provozu, ani z neočekávaných změn. Jeho život je uspěchaný a tomu odpovídá i styl jízdy. Má často na svědomí dopravní nehody.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Patří mezi spolehlivé a zodpovědné řidiče. Má rád vše v pořádku. Samozřejmostí je u něj dodržování dopravních předpisů. Nemá rád změny, může ho vyvést z míry objížďka nebo uzavírka na jeho trase.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Toto znamení je svobodomyslné a neobává se riskovat. Jako řidič je netrpělivý, nerad dodržuje bezpečnou vzdálenost. Rád plave proti proudu. Miluje neobvyklý životní styl, stejně tak i jízdu v automobilu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Patří mezi ohleduplné a tolerantní řidiče. Nemají rády rychlou jízdu, která může být riskantní. Upřednostňují jízdu klidnou a plynulou. I v komplikovanějších situacích si zachovávají klid, nepodléhají panice ani nezmatkují. Patří mezi řidiče, kteří mají na svědomí nejméně dopravních nehod.