DalšíHoroskopy

Které znamení je nejlepší v posteli dle horoskopu?

Které znamení je nejlepší v posteli dle horoskopu?

Milostný život je důležitou součástí našeho života a každého určitě zajímá to, jak si stojí v této oblasti v porovnání s ostatními. A co kdybychom se teď podívali na to, co nám o této oblasti říkají hvězdy a horoskop? V tomto článku se tedy budeme věnovat horoskopu a zjistíme, které znamení jsou podle něj nejlepší v posteli. Zajímá vás, zda patříte mezi ty šťastlivce, kteří jsou přirozeně dobří v sexu, nebo zdali máte v této oblasti prostor pro zlepšení? Přečtěte si následující řádky na nichž se dozvíte to, která znamení jsou podle horoskopu nejvíce eroticky naladěná.

Štír 

Štíři jsou intenzivní a emocionální znamení, což se dokáže projevit také v sexu. Jsou vášniví a odhodlaní uspokojit svého partnera, ale také si užívat vlastní potěšení. Jsou otevření novým zážitkům, nebojí se experimentovat. Navíc mají velmi silnou sexuální energii, což znamená, že mohou být velmi sexuálně aktivní a vydržet velmi dlouho.

Lev

Lvi jsou sebevědomí a rádi si užívají pozornost, což může být v sexu prospěšné. Jsou odvážní a rádi zkouší nové věci, což může vést k velmi vzrušujícím a nezapomenutelným zážitkům. Mají také spoustu energie a vytrvalosti, což jim umožňuje udržovat vášnivý milostný život i po delší dobu.

Býk 

Býci jsou velmi smyslní a milují doteky a fyzickou intimnost. Jsou též trpěliví a velmi vnímaví k potřebám svého těla. Navíc jsou velmi spolehliví a stabilní, což znamená, že se mohou stát vynikajícími milenci, kteří dokáží uspokojit svého partnera i v dlouhodobém časovém horizontu.

Vodnář 

Vodnáři jsou velmi nezávislí a otevření novým myšlenkám, což se může projevovat také v oblasti sexuality. Navíc mají velmi silně vyvinutou intelektuální stránku, což jim umožňuje být velmi kreativními a inovativními v posteli. Jsou také hodně komunikativní, což je důležité pro spokojený milostný život v partnerském vztahu, a jsou schopni sdílet své potřeby a přání s partnerem.

Střelec 

Střelci jsou velmi nezávislí a svobodomyslní, což se může projevit také v intimnostech. Jsou velmi energičtí a odvážní, což jim umožňuje vyzkoušet nové věci a užívat si zábavné a nezapomenutelné sexuální zážitky. Navíc jsou velmi otevření a přátelští, což jim umožňuje navázat silně intimní vztahy s partnerem. Jsou také velmi komunikativní a schopni sdílet své touhy a potřeby, což je důležité pro spokojený a plnohodnotný milostný život.

Jak jsou na tom ostatní znamení?

Rak – Raci jsou velmi citlivé a romantické znamení, což se může silně prolínat i do oblasti sexuality. 

Blíženec – Blíženci jsou velmi kreativní a komunikativní znamení, což může být přínosem pro jejich sexuální život.

Beran – Berani jsou vášniví a impulzivní v posteli, kde preferují dominantní roli.

Panna – Panny jsou obvykle rezervované, ale když se uvolní, mohou být velmi šikovné a vnímavé ke svému partnerovi.

Váhy – Váhy jsou romantické a mají rády vzájemnou harmonii.

Kozoroh – Kozorozi jsou trpěliví a vytrvalí v posteli, kde si rádi užívají dlouhé předehry a dávají přednost tradičním praktikám.

Ryby – Ryby jsou něžné a citlivé, přičemž nejenom v posteli hledají hlubší propojení se svým partnerem.