Krása a módaVlasy

Neuvěříte, jak vám tento trik pomůže s výběrem správného účesu

Neuvěříte, jak vám tento trik pomůže s výběrem správného účesu

Najít pro sebe ten správný účes může být někdy pořádná věda. Je totiž snadné nadchnout se pro určitý střih nebo styl, který vidíme někde na fotce či na obrázku. Dopředu ale nemůžeme vědět, jestli právě tahle volba padne i nám. My ale máme jeden fígl! Neuvěříte, jak vám tento trik pomůže s výběrem správného účesu!

Vybrat účes je někdy kámen úrazu

Pleasant girl posing near rock with eyes closed. Outdoor portrait of tanned sensual lady standing on nature background.

Už se vám někdy stalo, že jste si na fotce našli perfektní účes, který vám okamžitě padl do oka. S nadšením a vidinou proměny jste usedli do kadeřnického křesla, svěřili se s představou a poté už jen netrpělivě čekali na výsledek.

Jenže ouha. Výsledek ani zdaleka nebyl takový, jaký jste si ho představovali. Nejhorší na tom celém bylo, že to nešlo vzít zpět. Přitom tomu šlo předejít. Stačilo znát ten správný fígl…

Neuvěříte, jak vám tento trik pomůže s výběrem správného účesu

Také jste sami sebe někdy přistihli při tom, jak se se zalíbením díváte na nějaký účes nebo střih, ale poté se jakékoli proměny vzdáte jen proto, že se bojíte, že se to nepovede? Pak věřte, že tohle už nebudete muset řešit. Až vám řekneme, jak si celý proces usnadnit, neuvěříte, jak vám tento trik pomůže s výběrem vhodného účesu.

A přitom nejde o žádná kouzla! Celý fígl totiž spočívá v tom, že si do mobilního telefonu stáhnete aplikaci umožňující změnu účesů, barvy vlasů, jejich délky a podobně. Do aplikace pak nahrajete svoji fotografii (takovou, kde jsou vám vidět vlasy a obličej zepředu). Následně si můžete z nabídky účesů vybrat takový, který vás třeba zaujal.

A co se stane dál? Aplikace účes „nahraje“ na vaši hlavu a vy rázem získáte představu o tom, jak byste v daném střihu vypadali. Jasně, je to sice jen orientační, přesto neuvěříte, jak vám tento trik pomůže s výběrem účesu. Nebo vám třeba pomůže předejít špatné volbě, ve které byste se necítili, ale po zásahu kadeřníka už by vaše rozhodnutí nešlo vzít zpět.