Horoskopy

Nevěrná znamení podle astrologie: Možná za to váš partner nemůže!

Nevěrná znamení podle astrologie: Možná za to váš partner nemůže!

Nevěra tvoří součást našich životů. Některá znamení zachovávají věrnost, jiná jsou nevěrná. Jak jste na tom vy a váš partner?

Beran

Beran podvádí, když se ve vztahu začne nudit. Nemá rád stereotyp a šeď. Pokud však už jednou podvedl, s největší pravděpodobností to udělá zase. Chcete-li jít do vztahu s Beranem, možná si nejprve zjistěte, zda své bývalé partnery náhodou nepodváděl. Pokud ano, tak byste si tento vztah měli pečlivě rozmyslet.

Býk

U druhých nevěru odsuzuje, sám však podvede s ledovým klidem, ovšem pouze v případě, že se mu doma nedostává dostatek pozornosti. K nevěře se uchýlí v případě, že postrádá respekt a uznání. Muži občas hledají potěšení jinde, ale svoji partnerku opouštějí jen zřídkakdy. Mají totiž velmi silný smysl pro rodinu. Vzhledem k tomu, že Býk nerad lže a také to moc neumí, tak by další vztah skrýval jen velice špatně.

Komunikujte o nevěře a vašich pocitech s partnerem

Blíženci

Toto znamení je velmi žárlivé, ale k žárlivosti se jen velmi nerado přiznává. Naskytne-li se mu však vhodná příležitost, k flirtu se nechá zlákat, ale druhý den na něj úplně klidně zapomenou. Vzhledem k tomu, že je to znamení tajnůstkářské, tak se jeho nevěra jen tak neprovalí. Ani ji na něm nepoznáte. Jestliže však někdo podvede Blížence, jen tak mu to neodpustí.

Vodnář

Vztah s Vodnářem není vůbec jednoduchý. Toto znamení je sice velmi inteligentní a schopné, ale na druhou stranu si rádo užívá. Kupuje si drahé oblečení a luxusní doplňky a nedokáže odolat ani krásnému partnerovi či partnerce. Milenku nebo milence vnímá jako doplněk kariéry a udržuje si je souběžně se svým vztahem. Pokud není donucen, z manželství neodchází. Umí dokonale lhát a před svými partnery vše dokonale tají.

Váhy

Dokážou žít v paralelních vztazích. Jsou společenské a rády koketují. Pokud však navážou pevný svazek, zachovávají věrnost. Občas však uvíznou v nevinném flirtu. Vzhledem k tomu, že jsou nerozhodné a chtějí se vyhnout konfliktu, tak v paralelním vztahu setrvávají.