Horoskopy

Kdo rychle stárne podle znamení zvěrokruhu: jste mezi nimi i vy?

Kdo rychle stárne podle znamení zvěrokruhu: jste mezi nimi i vy?

Máte pocit, že stárnete rychleji než vaši vrstevníci? Možná jsou na vině hvězdy! Nevěříte? Skutečně jsou ale mezi námi taková znamení zvěrokruhu, která se se známkami stárnutí musí potýkat dříve než jiná. Pokud i vás zajímá, kdo rychle stárne podle znamení zvěrokruhu, máme pro vás odpověď. A to dokonce hned 4!

Býk

Býci jsou majestátní znamení zvěrokruhu. Milují luxus a dobré jídlo. Ocení krásné věci, a proto je první známky stárnutí velmi trápí. Býci jsou ochotní investovat nemalé prostředky do péče o svůj vzhled. Bohužel ne vždycky se jejich snaha setkává s úspěchem. Často se musí vyrovnat se skutečností, že jediným východiskem pro udržení mladistvého vzhledu je pro Býky plastická operace.

Blíženci

Blíženci možná rychle stárnou navenek, ve svém nitru však zůstávají navždy mladými. Jsou jasným důkazem tvrzení, že věk je pouze číslo. I v šedesáti se často chovají jako puberťáci, a to je na nich krásné. S fyzickou krásou je ovšem potíž. Blíženci ani v mládí, ani ve stáří nepatří mezi znamení zvěrokruhu, která by byla opěvována pro svou krásu.

Střelec

Lidé narození ve znamení Střelce patří v mládí k těm nejpůvabnějším. Jsou svěží a vitální. S přibývajícími roky však o svou životní jiskru rychle přichází. Objevují se jim první vrásky, ty ale Střelci neřeší. Mají důležitější věci na práci. Nejsou povrchní a raději se soustředí na své nitro. Podají vám pomocnou ruku a můžete se o ně s klidem opřít. A tak si možná prvních známek stárnutí ani nevšimnou.

Váha

Pokud se ptáte, kdo rychle stárne podle znamení zvěrokruhu a zároveň zůstává po celý život prudce elegantní, pak Váhy jsou vaše volba číslo jedna. Váhy velmi dbají na zdravý životní styl, kvalitní stravu a zdraví prospěšný pohyb. Potřebují mít kolem sebe ty správné lidi a na nějakých vráskách jim nezáleží. Ví totiž, že je to jen drobná vada na kráse, která jim kvalitu života ve stáří nijak nezmenší.