Horoskopy

Jak znamení zvěrokruhu ovlivňují vaše každodenní rozhodnutí?

Jak znamení zvěrokruhu ovlivňují vaše každodenní rozhodnutí?

Někdo zná přesně své plány na celý týden, umí se operativně rozhodnout, jak postupovat v ojedinělých momentech, kdežto jiný má potíže s tím, co by si měl daný den dát k obědu. Naši schopnost rozhodování se mohou ovlivňovat i hvězdy. Jsou znamení, která v tomto mají výhodu.

Není nic špatného na tom přemýšlet před tím, než udělme rozhodnutí. Pokud ale přemýšlíme půl hodiny nad tím, který svetr si dnes vezmeme k džínám, narušuje to naši produktivitu během dne, možná tím můžeme obtěžovat i někoho jiného. Je to ale hold něco, s čím je třeba naučit se žít. Pojďme se společně podívat na ta znamení, která platí za ta rychleji či pomaleji rozhodná.

Kozorozi a berani jako králové praktických rozhodnutí

Ačkoliv patří Kozorozi mezi ty, kterým může nějakou dobu trvat, než rozhodnutí udělají, řadí se v tomto ohledu mezi nejúspěšnější. Přemýšlejí racionálně a než se rozhodnou, shromáždí si dostatek podnětů. Když už ale rozhodnutí udělají, nepřemýšlejí o tom znova a jejich postoj zůstává konzistentní. Berani často jednají impulzivně a sebevědomě. Jsou schopni učinit rozhodnutí velice rychle a stát si za ním, a to například i v případě zjistí-li posléze, že mohli zvolit i jinou cestu. Podobně tvrdohlaví jsou v tomto i Býci. Občas se ukvapí, přesto si za tím budou vždy stát. Štíři a Raci na rozdíl třeba od kozorohů umí dát prostor také osobním preferencím, emocím a není to jen o racionalitě. Často dají prostě na svůj pocit v danou chvíli a díky tomu jsou schopni udělat rozhodnutí rychle.

Panny a Vodnáři na pomyslném středu

Panny mají výborné analytické schopnosti a vidí více perspektiv. Zároveň se ale může stát, že své rozhodnutí přeanalyzují a nakonec ho ještě změní. Na tomto spektru někde uprostřed jsou také Vodnáři a Blíženci. Ti jsou velice klidní a když je potřeba, nemají s rychlým rozhodnutím problém. Například ale u Lvů to záleží výhradně na situaci. Pokud jde o něco, co ovlivní jenom je, jsou schopni operativně fungovat. Znejistí ale ve chvíli, kdy mají rozhodovat i za někoho jiného. To pro ně není komfortní.

Dokud nepůjde o život, Váhy se samy nerozhodnou

Váhy, jak už i jejich označení naznačuje, jsou zkrátka váhavé. Dokud nepřijde čas největší nouze, budou zvažovat hned několik různých scénářů a nerozhodnou se ani za nic. Je pro ně komfortnější, když to svěří do rukou někoho jiného. Střelci, stejně jako třeba Berani patří k těm, kteří mají tendence jednat impulzivně. Narozdíl od nich si to ale připustí, což v závěru vede k tomu, že od svých rozhodnutí často opouštějí a mění je. Ryby jsou mistři overthinkingu. Každou situaci si v hlavě přehrají v osmi různých rovinách a trvá jim nesmírně dlouho než se rozhodnou, která z nich je pro ně nejlepší.