Horoskopy

Bručouni podle znamení: 5 největších mrzoutů horoskopu

Bručouni podle znamení: 5 největších mrzoutů horoskopu

Bručouni nejsou jen starší pánové, ale sklony k mrzutosti mají také jedinci, kteří se narodili v těchto znameních zvěrokruhu. Patříte mezi ně?

  • kozoroh
  • ryby
  • panna
  • štír
  • býk

KOZOROH (22. prosince – 19. ledna)

Jedinci narození ve znamení kozoroha si neustále na něco stěžují. Mají negativní náladu i z maličkostí, které ani nestojí za řeč a jejich nálada se jen tak nezlepší, protože si prostě nemohou pomoct. Potřebují nějaký čas (klidně i několik hodin), aby se mohli na svět zase smát.

RYBY (19. února – 20. března)

Ryby jsou velmi citlivé na ocenění jejich snahy. Jakmile nabydou dojmu, že nedostávají uznání, které si zaslouží, jsou pěkně rozčilené. V některých situacích jsou až přecitlivělé a urazí je i malá výtka nebo rada s vylepšením. Buď se ohradí, což bude velmi překvapivé, nebo nasupeně odejdou.

PANNA (23. srpna – 22. září)

Jestliže chcete vidět nabručenou pannu, dělejte věci tak, jak jsou proti pravidlům. Panny si totiž velmi zakládají na zajetých principech a postupech a jakékoliv vybočení z organizovanosti je dokáže pěkně rozčílit. Budou kolem vás chodit a bručet. Samozřejmě nebudou šetřit ani kritikou na váš postup. Jejich mrzutost pomine, jakmile dokončíte úkol, který se bude panně líbit. Do té doby nic dobrého od panny nečekejte.

ŠTÍR (23. října – 21. listopadu)

Jedinci narození ve znamení štíra jsou velmi náladoví a také přecitlivělí. Pokud je přepadne mrzutá nálada, postarají se o to, aby všichni věděli, jak naštvaní jsou. Budou bručet a ve své mysli budou plánovat velkou pomstu.

BÝK (20. dubna – 20. května)

Býci odmítají dělat to, co nechtějí, a nejsou schopni ani kompromisu. Pokud se je budete snažit donutit, dají vám najevo, jak moc je rozčilujete a budou potřebovat nějaký čas, aby se zas uklidnili.