Horoskopy

Nešťastníci podle znamení: TOP 4 smolaři v lásce

Nešťastníci podle znamení: TOP 4 smolaři v lásce

Štěstí je krásná věc obzvláště pokud jej máte s kým sdílet. Někdy je ale najít spřízněnou duši mnohem těžší, než se na první pohled zdá. Která znamení zvěrokruhu jsou největšími smolaři v lásce?

  • kozoroh
  • vodnář
  • ryby
  • štír

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Ačkoliv jsou jedinci narození ve znamení kozoroha velmi ambiciózní, jejich ambice se příliš neslučují s jejich romantickými vztahy. Dřív nebo později totiž vždy upřednostní svou kariéru před láskou. Jejich pozdní příchody velmi negativně ovlivňují jejich partnerský vztah. Dřív nebo později je partnere vždy opustí, což je velmi smutné. Kozorozi si ale za své neštěstí mohou většinou sami svým špatným přístupem.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Jedinci narození ve znamení vodnáře mohou ve vztazích působit velmi odtažitě, protože jsou až příliš intelektuálně zaměření. To může některé partnery odradit. Vodnáři k sobě potřebují partnera, který jim dá dostatečnou svobodu pro jejich přemýšlení a nebude na ně vyvíjet tlak. Někde tam na vodnáře ideální partner čeká, ale po cestě bude spousta zlomených srdcí, včetně srdce vodnáře.

Ryby (21. února – 20. března)

Ryby si snad vždy najdou toxického partnera, který z nich vysaje veškerou energii. Ryby hledají hluboké emocionální propojení, které je nezruinuje po emoční stránce. Nasazují si růžové brýle, které jim neumožní vidět, jak špatně se k nim partner chová. Bohužel se jim to děje opakovaně a nedokážou se poučit ze svých předešlých vztahů.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Jedinci narození ve znamení štíra jsou sami osobě velmi komplikovanými partnery. Pokud se někomu otevřou, stávají se velmi majetnickými. Mají sklony k žárlivosti, což dřív nebo později vede k rozchodu ze strany partnera. Z toho důvodu mají štíři pocit, že jsou největšími smolaři v lásce na světě.