Horoskopy

Erotický horoskop pro rok 2024: Co vášnivého čeká vaše znamení?

Erotický horoskop pro rok 2024: Co vášnivého čeká vaše znamení?

Láska a erotika jsou dvě neoddělitelné součásti života. Ať už jste single, ve vztahu nebo v manželství, vždy je dobré vědět, co vás v oblasti lásky a erotiky čeká v nadcházejícím roce. Na co se mohou těšit jednotlivá znamení a pro koho bude rok 2024 rokem vášně?

Beran (21.3. – 19.4.)

Berani si zamilují vášnivý sex. Bude to znít možná netradičně, ale nejvíc si budou užívat ten, ke kterému dojde po hádkách s partnerem. Erogenní zóny budou mít letos nejsilnější v oblasti uší a hlavy – rozplývat se tedy budou z jemných doteků na ušních boltcích, neméně povzbudivě na ně bude působit lehká masáž týlu. Kromě toho se potvrdí, že Berany lze považovat za skutečné odborníky na líbání, preferují vytrvalé polibky.

Blíženci (21.5 – 21.6.)

Pro zástupce tohoto znamení hraje erotická rozmanitost důležitou roli. Proto jsou velmi zvídaví a rádi zkoušejí nové věci – stejný princip bude platit i v tomto roce. Nečekejte tedy žádné rutinní nebo monotónní milování, jinak Blíženci rychle zmizí z postele. Pozor však na podvádění, mohou podlehnout flirtování a svádění.

Váhy (22.9. – 23.10.)

Váhy potěší hedvábné povlečení a ledově vychlazená láhev šampaňského ve stříbrném kbelíku – zkrátka potrpí si na romantickou a erotickou náladu. Reagují totiž primárně na vizuální představy. Takže se chopte šance – zatančete striptýz a pak přejděte k šampaňskému. Váhy milují být cílem svádění a rády předávají iniciativu partnerovi.

Ryby (20.2. – 20.3.)

Ryby sní o citlivém milenci. K tomu, aby byly tedy v roce šťastné tedy není potřeba ani tak erotika, jako spíše empatie. Potrpí si na dlouhé předehře, ve které je místo i pro něhu. Ryby navíc opravdu nerady přebírají iniciativu.

Co čeká na ostatní znamení?

Štíři si jasně vyhraní své své sexuální preference a dokáží si porozumět s partnerem i beze slov. Vášnivého roku se dočkají i Vodnáři, jež si užijí dostatek improvizace – budou se oddávat milostným hrátkách na zajímavých místech, o nichž dlouho jen fantazírovali. Stejně tak Býci se letos mohou těšit na intenzivní a vášnivé intimní vztahy.

Naopak Raci a Panny jsou velmi konzervativní milenci a akrobacii v posteli nepotřebují – není tedy potřeba se kvůli nim učit Kámasútru nazpaměť. Stejně tak ani Lvi nebudou měnit své osvědčené návyky v posteli.

Kozorohové i Střelci budou v roce 2024 spokojeni se svým sexuálním životem a budou se cítit přitahováni k partnerům, kteří jsou stejně ambiciózní jako oni.