Horoskopy

Plytká znamení: TOP 6 nejpovrchnějších jedinců

Plytká znamení: TOP 6 nejpovrchnějších jedinců

Přátelství ani jiný vztah s povrchním člověkem nikdy nebude ten pravý. Na která znamení zvěrokruhu byste se měli mít na pozoru, protože vám jejich plytkost, byť materiální, může ublížit?

  • lev
  • štír
  • blíženci
  • býk
  • ryby
  • váhy

Lev (23. července – 22. srpna)

Jedinci narození ve znamení lva si myslí (a chtějí), aby se svět točil jen kolem nich. To jim zvyšuje ego a jen to umocňuje jejich touhu vychloubat se. Jejich plytká povaha se projevuje právě ve chvílích, kdy si myslí, že jsou nejlepší.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři si zvykli na to, že jsou velmi atraktivní díky své auře tajemna. Na ostatní působí jako magnet. S tím souvisí také jejich snaha o dokonalý vzhled, kdy se až narcisticky neustále prohlížejí, aby byli vždy připraveni na lov. Plytkost spočívá v tom, že si myslí, že jsou dokonalí, protože jsou ostatní jedince přitažliví.

Blíženci (22. května – 21. června)

Jedinci narození ve znamení blížence budou v rozhovorech vždy velmi zábavní, dokud si neuvědomíte, že jsou tyto rozhovorů vlastně velmi plytké. Nikdy nezachází do velkých detailů, protože blížence nezajímají.

Býk (21. dubna – 21. května)

Býci se rádi obklopují luxusními věcmi bez ohledu na to, zda jsou skutečně potřebné. Je to nejen nehospodárné, ale také velmi povrchní. Ačkoliv jsou býci srdeční jedinci, dokáží být také velmi sobečtí.

Ryby (21. února – 20. března)

Ačkoliv jsou jedinci narození ve znamení ryby považování za velmi citlivé a empatické, jsou zahleděni také sami do sebe. Často se lidé chovají tak, jak lidé chtějí, protože přesně ví, co se od nich očekává.

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy velmi dbají nejen na svůj, ale také na vzhled svého partnera či svých přátel. To, jakou máte povahu, je pro ně až na druhém místě.